lauantai 28. syyskuuta 2013

Maukkaa ja 1D:n keikalle liput!

Sori nyt taas on ihan hirveest aikaa ku oon kirjottanu ;o Miks täst on tullu tämmönen et en ehi oikee kirjottaa tänne.... Nojoo, en nyt muista paljon mitään, mut voin sanoo, et viikko sit lauantaista lähtien sain vähä Maukan hoitoo koko viikoks.

Yhtenä perjantaina otin vähä pihalla kuvia ja laitan niitä nyt tänne väliin :)Maukal oli ollu alilämpöö mut perjantaina oli ollu normaali. Lauantaina oli kuitenki taas 36.8 ja jätin ratsastamatta.

Sunnuntaina oli jo normaalimpi ja ratsastin aika kevyesti mut kumminki.
Maanantaina oli jo aikalailla normaali lämpö. Meillä oli koulusta taksvärkkipäivä, joten menin aamusta tallille ja yhen aikaan vasta mummilaan auttaa mummia taksvärkkityöks.

Tiistaina meni Maukan kanssa ihan kivasti. Maukka taas katteli vaan tosi paljon ulospäin ja välilllä väistiki sisälle päin tai sillee jännästi. Ravissa ja töltissä se kulkee ihan suoraan ja kivasti, mut käynnissä se kulki aika vinosti koko ajan.


Keskiviikkona en ollu Maukalla, koska oli agility. Vilma meni nyt ekan kerran pussiin ja keinuun! Se meni ihan sairaan rohkeesti sinne pussiin ja keinussa se ei ees huomannu et se keinuu :D Kepit Vilma osaa jo aika hyvin! Alkeiskurssista on jäljellä vielä yks kerta ja aattelin et voitas jatkaa seuraavassa ryhmässä joka jatkuu marraskuussa sunnuntaisin :) Se olis viel sisätiloissa!
Torstaina Maukka kompuroi kesken ratsastuksen ja alko sitte ontumaan vähän oikeeta etustaan. Kylmäsin sen kylmägeelillä sit ratsastuksen jälkeen ja seuraavana päivänä käveli jo ihan normaalisti.

Perjantaina Maukka oli hiukan laiska, mut meni sit ihan mukavasti :)

Tänään menin Maukan kanssa pysähdys-ravi siirtymisii ja sit yritin mennä käyntii pituushalkasijalla, mut tuntu et Maukka vaan mutkitteli ja meiän tiestä tuli semmone kiemura joka kerta :D Nomut muuten meni ihan hyvin :) Sit tein ympyröit kans paljon ja tällee :)
Sit meille tuli tänään vieraita juhlii pikkusiskon synttäreitä ja niit tulee viel huomenki lisää :D

Vilma yritti viedä Fannilta pallon :DNyt se sai sen, voi Fanni-parka :(
Pikkusisko otti yksinä päivinä muutamia kuvia ja nää on melkee ainoot tarkat kuvat mitä se sai Maukasta otettuu :D Muuten se kuvas vaan kaikkee randomii, kuten valonkatkasijaa, harjalaatikkoa sun muuta :D Joten oli nyt ihan pakko laittaa, vaikkei oo kauheen hyvät kuvat!


Tänään aamulla siis jonotettiin ticnetissä 1D:n Ruotsin keikalle lippuja ja saatiin ne sit :) Päästään Satun kans keltaselle permannolle <3<3<3 13.6.2014 <3<3 Tätä tullaa oottaa si vaan koko vuoden :D Oikeest <3<3<3 En löydä sanoja :)

Ääää<3 Sori nyt tää vähä epämääränen postaus, mut en oo nyt vaa millään saanu postattuu pitkään aikaan ni oli pakko tehä asialle jotain :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti