lauantai 25. tammikuuta 2014

Epikset 25.1.2014

Tänään oli siis nää epäviralliset agilitykisat eli epikset :) Lotta oli kuvaamassa, mut noi on aikamoista pikselimassaa kun jouduin aika paljon rajailemaan :/Nää oli siis meiän ihan ihka ekat agilityyn liittyvät kisat ikinä :D Ja tietty olin niin hermona, et mokasin aika pahasti ja ohjasin Vilman kolmelle väärälle esteelle... No, Vilma meni kyl ite tosi hyvin. En tiiä yhtään meiän pisteistä tai aikaa, mutta ei kyllä paljon oo väliäkään, ku tiiän ettei tuu olemaan mitään hyviä tuloksia :D Muuten meillä meni kyllä ihan suht hyvin, vaikka Vilma löyskin sieltä maasta jotain nameja ja jäi syömään niitä xD

Eilen olin Maukalla ja oli niin kova pohja ja kylmä ilma, etten voinut mennä mitenkään paljon.. Maukka kulki nyt tosi hyvin ja suostu menemään uralla + kuunteli alusta asti tosi hyvin !:) Ite jäädyin siinä puolessa tunnissa niin pahasti et oli pakko lopettaa sillon. En tuntenu varpaitani enkä sormiani :D Mutta menin kumminkin pysähdyksiä, väistöjä, ympyröitä ymym.

Otin eilen kans pari tosi söpöä kuvaa Sissistä pitkästä aikaa :3Lotta oli tänään siis koko päivän meillä ja oltiin illalla keilaamassa Satun synttäreitä viettämässä tyttöporukalla :D Lotta olithan sä aika hyvä keilaan ;)

2 kommenttia: