sunnuntai 26. lokakuuta 2014

Hiljaista

Nyt on ollut pienimuotoista taukoa tästä bloggauksesta. Luultavasti johtuu tästä aika räjähdyspisteessä olevasta läppäristä. Tällä ei oikeen tekis mieli kirjotella, kun postauksiin menee ihan hirveesti aikaa ainoastaan tän koneen hitauden takia. Varsinkin, jos aikoo laittaa paljon kuvia, aikaa menee ihan älyttömästi. Eikä mulla oikeestaan oo ollu aikaa/innostusta avata tätä hidasta konetta. Koska jos sillä jotain valmiiksi haluu saada, niin sen ääreen jää jumiin vaikka kuinka pitkäksi aikaa.

Äsken kuitenkin päätin ryhdistäytyä ja laittaa postauksen syksyn kuulumisista. Luultavasti aktivisoidun tässä, jos saan jossain vaiheessa uuden koneen. Mutta mitään mä en vielä lupaa, kun tää kone on vieny aikalailla bloggausinnostuksenkin. Saa sitten nähdä jos innostus vaikka joskus palaisi.

Koko syksy meillä on nyt ollut agilitysta taukoa, koska meille ei vain yksinkertaisesti ole mitään sopivaa ryhmää ollut tarjolla. Kaikki ryhmät ovat täynnä ja ainoat joista paikkoja jäisi yli, ovat keskiviikolta yhdessä ryhmässä ja tiistaina yhdessä ryhmässä. Ne ajat ei sit tietenkään mulle käy... Olis kiva, jos nyt hallikaudella ois mahollista harkkoihin vaikka viikonlopulla samanlailla, kun viime talvenakin, koska viikolla mulla ei vaan yksinkertasesti oo tarpeeks aikaa.. No katotaan mennäänkö nyt sit koko vuosi tauolla vai miten tehdään.. On se nyt tietysti harmi, kun Vilmakin on niin innoissaan ollut siitä harrastuksesta ja muutenkin oppii tosi nopeasti. :(

Me ei olla nyt käyty maaliskuun jälkeen mätsäreissä, mut löydettiin sitten ens sunnuntailta yks kiva mätsäri ja päätettiin, että mentäs taas pitkästä aikaa. Siitä luultavasti tulee sit viikon päästä postausta. :)

Maukalla oon käynyt nyt yleensä kolme kertaa viikossa eli ma, ke ja to. Mun opettajakin on nyt taas alkanut käymään kesätauon jälkeen pitämässä tunteja. Se kehui muuten tosi paljon, että ollaan hirmusesti kehitytty Maukan kanssa kesän aikana. Oon oikeestaan samaa mieltä. Maukka on ihan kun eri poni ollut tammikuun jälkeen, kun tunnit aloitettiin! Ensinnäkin se pysyy uralla :D, mikä aikasemmin tuotti ainakin mulle vähän hankaluuksia. Se tölttää paljon paremmin ja nyt syksyllä myös laukka on alkanut pyörimään tosi hyvin, eikä se enää jatkuvasti yritä rikkoa sitä muihin askellajeihin, vaan pitää sen yllä! Eli suunta on siis parempaan päin :) Tällä viikolla oli pakkasten vuoks aika tylsän kova kentän pohja, joten ei päästy oikeen kunnolla tekemään, mut ens viikolla on varmaan jo parempi, kun nyt on jo vähän aikaa ollut lämpötila taas plussan puolella!

Syyslomalla me oltiin Tallinnassa kaks yötä ja kävästiin yhtenä päivänä myös mökillä laittamassa se talviteloille. Ei siis mitään kummallisempaa kuulu. Toivottavasti saan pian sen uuden koneen ja vähän nopeutta tähän tahtiin! :)

Kuva otettu 5.10.2014
 P.S. Vilman elämää saa halutessaan käydä seuraamassa instagramissa: @vilmathecorgi ! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti