tiistai 14. tammikuuta 2014

Fanni tuli kotiin!

Sori kauhee spämmi, mut ton lumen takii tulee tämmönen et pakko päästä kuvaa ja vihdoin on aikaaki ku noi kokeetkaa ei oo onneks viel alkanu :D Tänään kyllä menin nyt koulun jälkeen ulos ottaa kuvia, mut sain otettuu yhteensä 7 kuvaa kunnes molemmat koirat nosteli tassujaan kylmissään :D Ja sain tietty vaan yhen onnistuneen, mut laitan sen tällä kertaa tonne ihan loppuun.

Fanni tulikin eilen kotiin, joten ykskään mun sanoma päivämäärä ei näköjään pitäny paikkaansa XD. Eli Fanni oli "lomailemassa" Espoossa meidän äidin kummitädin luona, se tykkää tosi paljon olla siellä :D

En muista oonko kertonu, mut Fannillahan on ollu jo pitkään jalat tosi huonossa kunnossa ja sen liikuttaminen lopetettiin kokonaan ehkä kolme vuotta sitten (meillä on siis iso piha, jossa se tietty pyörii monta kertaa päivässä), mut varsinaisesti lenkille sitä ei oo voinu viedä :/ Sillä on noi takajalat niin huonossa kunnossa, että se lopetti viimesyksynä portaiden kiipeemisenki kokonaan. Onneks jatkuva kipulääke pitää sen pirteenä (: Ja ku on tullu kylmiä kelejä niin se on taas piristyny lisää! Nyt sillä on kyl kuulokin viime vuoden aikana niin pahasti huonontunu, et kun se jotain pientä kuulee niin se ei sit ees tiiä mistä se ääni tulee.. Mut tuleehan sitä ikääki toukokuussa 12 vuotta, et ei sen puoleen ..

No se tästä romaanista. Kunhan selitin kun en oo Fannista taas pitkään aikaan puhunu mitään kovin syvällistä :D

Ja huomenna 15!!! Vihdoin <3

<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti