sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Lunta! + pientä kuvamatskuu agilitystaOlin poikkeuksellisesti eilen Maukkaa hoitaas ja nyt oli harmittavaisesti kenttä ihan kivikova ja koppura :(, et tuskin pystyttiin ees kävelee siellä. Tein pysähdyksii, ympyröitä ja väistöjä. Maukka ei oikein ois halunnu väistää, mut luultavasti en itekkä ois mielelläni siinä koppurassa mihinkää suostunu liikkuu xD Maukka kyttäili paljon, varsinki vasempaan kierrokseen vähän kaikkialle ja oli tosi varuillaan ja reipas. Mut ihan kivasti se meni, vaik jaksoin mennä semmosen puol tuntii vaan ku jo ite jäädyin, ku ei kerran päässy kulkeen nopeempaa :D Mut luulen, ettei Maukkakaa tosta hirveest nauttinu, ku se pohja nyt oli mikä oli.

Nää kuvat on eilen aamulla otettu sen jälkeen ku tulin tallilta. Lunta on tos viel aika vähän, mut pimeni jo sillon ku sitä alko tulee oikeen kunnolla, joten ei oo kuvaa siitä tän hetkisestä lumimäärästä :D tänäänki tuli kuvattuu vaa siel agiharkois.

Vois taas kattoo mätsäreitä :D


Tänään Lotta tuli kattomaan mun agilitytreenejä ja se napsi sitte muutamia kuviaki (: Rajasin joitain aika paljon ja valaistuksen takia ei tullu kovin hyvii kuvii, mut laitan nyt parhaimmat mitkä löysin :D Vilman kanssa harjoteltiin keppejä ilman kaaria ja se ei oikeen ymmärtäny niitä, joten jouduttiin ainaki alkuun ja loppuun laittamaan kaaret :D Sit harjoteltiin sillee, ettei saanu sanoo koiralle muuta kun kehua. Se oli aika vaikeeta, mut Vilma onneks tajus aika helposti näitä mun käsimerkkejä :D

Tässä Vilma ihmettelee keppejä ilman kaaria xD
Fanni tulee kuulemma vasta tiistaina, joten sitä odotellessa ja kans keskiviikkoo odotellessa, koska silloin ah vihdoin 15v<3 :D Oltiin tänää muuten Lotan kans luistelemassaki XD Juu meillä oli aikas kivaa.... Ja Lotta! Mennää joku viikonloppu taas pulkkamäkeen;);););));)

Parin viikon päästä ois luvassa jotkut pienet agikisat kai, en oo aiheeseen pahemmin perehtyny, joten luultavasti jossain vaiheessa tiiän vähän enemmän. Sitäki ootellessa :D

2 kommenttia: