sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Lumimyrskyjä

Sori ihan hirveesti tätä mun viivästystä! :(
Viime sunnuntaina olin Maukkaa ratsastamassa ja meni tosi hyvin :)
Maanantaina oli hissan koe :( Se meni ihan pepulleen, kun en ehtinyt kauheesti sitä kertailla sunnuntaina... Toivon et siitä tulis hhyvä numero :/ Meil oli muuten kans ratsastus ja mä menin Stjarnalla :3 meit oli tosi vähän, koska me ollaan pienryhmäs ja sit kun yks sieltä oli kipeenä. Stjarna vähän näytti reippaamman puolensa ja heitti välillä laukassa pari pukkia taas <; Sillä on niiin söpö talvikarva! Mut niinhän niillä kaikilla muillakin :D
Tiistaina olin taas kerran hoitaan Maukkaa ja olin aika myöhään ja lähdin iltatallin aikaan vasta :D Mut meillä meni hyvin! Nostin pari laukkaakin taas pitkästä aikaa :)
Keskiviikkona oli viiminen pianotunti! Soiteltiin lauantaista esityskappaletta Lumiukkoa (: Se on kyl aika ihana kappale! Niin ku kaikki muutkin (::
Torstaina tuli Maukan kanssa vähän kiire, kun sain vasta tietää, et mulla olis kuudelta toisella tallilla pikkujoulut... Sit tietenkin, kun pääsin kolmelta koulusta jouduin kävelemään kotiin ja siinä meni aikaa... Semmoset puol tuntia. Sit ratsastin Maukkaa suunnilleen puol tuntia :( Ja karsinan kun olin siivonnu ni äiti tuli jo hakemaan ja ruuat oli vielä laittamatta. Sit päästiin vasta puol seittemän lähtemään.... No, mut siellä pikkujouluissa oli silti tosi kivaa vaik mentiin vähän myöhässä :))
Perjantaina olin kampaajalla kaks tuntia. Uskaltauduin värjäyttää vähän mun hiuksia ekan kerran :D Tuli sit vaaleita raitoja, joista eka aattelin, et hitsi kun ne erottuu noin hyvin, mut nyt ne on jo aika hyvin sekottuneet muihin hiuksiin :))
Lauantaina eli eilen oli kauhee myrsky niin kun vähän perjantainakin. Lauantaina tuuli ihan joka suunnasta koko ajan... Mulla oli puol kakstoista pianokonsertti :) Lumiukon soitto meni tosi hyvin! (: Oon tyytyväinen. Eikä jännittänytkään niin paljon (: Sen jälkeen me mentiin hakemaan Tiina meille, kun sen piti tulla taas sen sen vuokrahepan Paavon kanssa ratsastamaan, kun menisin Maukalla. Yhen aikaan siis haettiin Tiina ja mentiin kotiin. Kahelta lähettiin talleille. Tiina Paavon tallille ja mä Maukan tallille :) Sit kun olin jo Maukan kanssa valmis Tiina soitti mulle, et se ei saa Paavoa kiinni. Sit olin silleen voih... Sanoin meneväni jo kentälle edeltä. Sit ratsastelin Maukkaa siellä puol tuntia, kun Tiina käveli kentälle ja sanoi, ettei se saanu Paavoa kiinni ja Paavon omistaja otti sitä siellä kans kiinni, muttei saanut :( Sit Tiina istu kentän reunalla toiset puol tuntia, kunnes olin ratsastanu Maukan ja sit mentiin siivoomaan karsina ja laittamaan ruoat ja lähettiin meille. Tiinaa tultiin hakemaan puol kaheksalta meiltä. Se sano, et jos Paavo saadaan kiinni se tulee huomenna (eli siis tänään) sillä kentälle.
Tänään sit tietenki Tiina lähetti mulle aamulla viestin, et se on kuumeessa, eli ei meiän ratsastelemisista tullu koko viikonloppuna mitään :D:D Tälleen jälkikäteen voi vähän nauraakki... Ainaki sille Paavolle, kun se ei antanu ottaa itteensä kiinni... Menin siis tänään yksin tallille joskus yheltätoista ja ratsastin Maukan. KEnttä oli nyt ajettu, joten sen pohja oli aika kova, mut urilla pystyi hyvin ravaamaan ja nyt taas pitkästä aikaa tölttäilinki Maukan kanssa (: Kun ei ollu yhtään pehmeetä niin pystyi hyvin tölttäämään ja Maukkakin näytti nauttivan, kun ei tarvinnu kahlailla. Se oli meinaan aika reipas! (: Maukkaa vaan yskitti tänään aika paljon, enkä uskaltanut sen vuoks töltätä kuitenkaan hirveesti :( koska se alko aika monta kertaa yskimään, kun olin ravannut tai töltännyt :(
No, nyt oon tullu juur kolme varttii sitten tallilta ja aattelin kohta mennä koirien kanssa pihalle +Vilma pitää jossain vaiheessa viedä vähän kävelemään :D:D Tänäänkin on muuten tuullut aika paljon ainaki aamusta tuuli ja nyt sataa taas lunta (:

2 kommenttia:

  1. Hiusten värjääminen kampaajalla on nykyään laitonta ala-ikäsillä...:D

    VastaaPoista