lauantai 1. joulukuuta 2012

Lunta (:

On siis jo joulukuu ja lunta on tullu ihan hirveesti parin päivän sisällä! Meillä oli perjantaina fysiikan koe ja se meni ihan niin ja näin... No tänään olin hoitamassa Maukkaa (: Oli siis lunta kentän täydeltä ja siellä pysty melkein koko kenttää käyttäen ravailla ja tällasta :D:D Mun mielestä meni tosi hyvin, vaikka oliki tosi kylmä ja aina välillä jouduin pysäyttämään ja keräämään sormet hanskan sisällä nyrkkiin, jottei tulis paleltumia :D No, talviturkki Maukalla on jo pitkä ja pörrönen :3 Ravailin tänään ympyrällä, mutt silleen vähän säästellen, kun pelkäsin, et kentän kova pohja erottu liikaa lumen alta. Eli pohja oli liian kova. Mut ei se sit jälkikäteen kun ittekin siinä kävelin ni ollu, kun sitä lunta oli kerran päällä :) (okei kaikki tajus äsköset 3 lausetta...)
Illalla kävin runsaan kuuden kilometrin reippaan kävelylenkin Vilman kanssa ja tää oli ihan innoissaan lumesta ja pakkasesta, vaik sitä oli 11 astetta kun lähettiin !!! :D:D Ihan alkulenkistä oikasin pellon kautta ja ylitin ojan ni joku lyhyt jalkanen jäi ojan kinokseen kiinni (eli Vilma) :D:D Siinä sit oli tekemistä, kun yritti saada sitä nousemaan sieltä kinoksesta :) No, minkäs ulkomuodolleen voi? Oon tässä nyt vähän lueskellu maanantaisen kokeen aluetta, mut en oikeen osaa lukea terveystietoa :D Sit tiistaina olis bilsan kokeen vuoro. Siihen aion lukee huomenna (ensimmäisenä adventtina!!!!(:)
Joulukalenteri mul on sellanen perinteinen kuvakalenteri, josta avasin tänään ekan luukun :)) Vilma otti ennen lenkkiä aika rennosti, kun makasi kyljellään sohvalla (jolla se ei sais olla). Se on ottanu sen sohvan omakseen ja Fanni yhen toisen :D:D Fannin sohvalla on peitekkin sitä varten, kun koira sinne koko ajan loikkaa ja kun karvanlähtö nyt on mitä on... Mut koirat on tossa vieressä tolleen ilmeellä: "Ruoka ois kiva." niin mietin etten sen antoa sitte enempää pitkitä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti