tiistai 25. joulukuuta 2012

Aatto ja joulupäivä Aaton aamuna koristeltiin sunnuntaina sisään tuotu kuusi :)) Koirat oli tärkeessä tehtävässä ja tehtiin kuusesta oikeen tilkkutäkki kaikilla vanhoilla koristeilla ::) Olin kans aamusta videoimassa koiria päivän valossa, mutta siitä tosiaan pelkkää videoo...
Joulukoira<3

Joulukoira(t) kuusen äärellä :33
 Sit viriteltiin koirille tonttulakit. Vilmalle se oli kuitenkin liian iso, joten rusetti sai luvan kelvata ::) Tän kuvan jälkeen kiinnitin rusetin Vilman pantaan, jotta se olis vähän mukavampi pitää (: Koirat tosiaan poseeras mielellään kun makupalaa oli kasvojen edessä :33
Päiväunet oli pakko ottaa lakki päässä!

Eikä olis jaksanu lähtee ulos...

 No ulkona sit tonttuiltiin auringonlaskussa about kolmen-neljän aikaan? Vaik ei toi lakki kauaa päässä pysyny ::D Vilmalla kyllä pysy toi rusetti kaulapannassa vaikkei se kunnolla kuvissa näy ::) Sori näitten kuvien laatu, kun oli jo kumminkin aika hämärää, kun kuvailin!
<3

::3


 Sai tosi upeita maisemakuvia ja sit siinä vaiheessa otettiin lakki pois Fannilta ::D

Pääs koiratkin poseeraamaan auringon laskussa ja laatu on mahtava! :DD
Illemmalla saatiin lahjat ja sain One Direction levyn Take Me Home ja Samsung Galaxy S2:sen <3 On järkyttävän paljon parempi, kun edellinen karvalakkimallinen kännykkä, joka täytti nyt aattona kolme vuotta =D Sit sain paljon muutakin ihanaa! Kuten korvikset ja Adelenkin levyn (:: Ja sit vieläki lisää paljon kaikkee!

Tänään joulupäivänä olin Vilman kanssa lenkillä ja kaikki sai ihastella sen punasta rusettia... Sit oltiin mummilassa, kun siellä oli meiän serkut ja näin :)) Kuvailin mun kännykällä kaikkee randomii, kun siinä on niin hyvä kamera, mut en oo jaksanu siirtää niitä koneelle (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti