keskiviikko 28. marraskuuta 2012

Taas pakastaa

Sitä on joo pakkasta alkanu tulla ainakin tänään on ollu 2-3 astetta pakkasta (: Ja tällä viikolla pitäs sitte tulla reilusti lunta!
Lauantaina oli siis se pianokonsertti :)) Soitin Julian kaa nelikätisesti yhen "helpon" (ainaki ois pitäny olla helppo...) kappaleen. Hyppäsin tietty lopussa yhen tahdin yli, mut rytmi ei onneks seonnu, ku Julia vaan soittaa ja mä sekoilen :DD
Sunnuntaina luin koko päivän maanantain ja tiistain kokeisiiin. Eli maanantaina oli äikän 9 sivunen koe ja tiistaina oli ruotsin koe :/ Molemmat meni kumminki ihan hyvin (:
Maanantain ratsitunnilla menin Hofurilla<3<3 Se on aina ollu niin ihana :3 top kakkonen sen tallin hevosista !! <3 Täl kertaa se oli tosi rauhallinen paitsi sitku laukkailtiin se alko ennakoimaan aika paljon, mut muuten se oli normaalia rauhallisempi :)
Tiistaina olin taas hoitaan Maukkaa eli eilen (: Sillon oli mörköjä liikkeellä! Poni säikky ainaki alkuun aika paljon kaikkii ääniä ym. Sit jossain vaihees se alko rentoutuu (tai sit mää aloin rentoutumaan) en osaa sanoo kummasta se johtu, mut sit se ei enää kauheest säikkyny :)) Joo ja vähän laiskempi päivä oli ainaki loppua kohden, kun ei meinannut nostaa ees ravia :D:D
Tänään olis luvassa taas kokeeseen lukua. Fysiikan koe siis perjantaina (Y). Ja tänään saatiin matikan kokeet :) Olin tyytyväinen, koska odotin ysiä ja sain sen yli :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti