lauantai 3. marraskuuta 2012

Marraskuu (:

Maanantaina oli ratsastus ja menin Nöösillä<3<3<3<3<3 (:: Se oli nininininininiin ihana<3<3  Mentiin taka- ja etuosanväistöjä. (:: Älysin heti sen uudemman ja yhteistyöllä olin Nöösin kaa eka joka onnistu siinä (x Se oli niin ihana<3 Sit se oli kans niin hikinen, ku päästiin vähä laukkaileekki välissä (:: Poni oli niin innoissaaan!!! :))
Tiistaina oli enkun koe :O !!! No se meni kyl ihan hyvin (: Sit olin ridee Maukkaa! :) Kentän pohja oli sen verran kova, et menin aika varovasti ja tölttäilin/ravailin vaan pehmeimmissä kohissa. Meni kuitenkin tosi hyvin (: Maukka tarjos mieluummin nyt tölttiä, kun ravia. Voi olla et se johtu siitä, kun se tosiaan oli vähän kovempi se pohja. Mut siis sulaa se oli, ei mitään routasta. Paikoittain kuitenki ehkä vähän kovempaa. Tiistaiks siis suli lumet.
Keskiviiikkooo, ranskan sanakoe oli ja meni ihan penkin alle... Onneks se oli vaan sanakoe.
Torstaina sit taas joku kalantuntemus testi. Siit kyl sain täydet (: Okei, kaikkii kiinnosti hirveesti...
Perjantai, no perjantai oli perjantai...
Tänään olin Emmin kaa<3<3 Meil oli kivaa (: Aamulla olin muuten kolmen kilsan kävelylenkillä metsässä ja testasin Vilmalle ekaa kertaa fleksiä. Se kulki ihan nätisti, mut pääperjaate oli et se kuvittelis olevansa vapaana, kun se oli sellanen alue, jossa koirat piti pitää kiinni, mut siel ei suunnilleen tullu ihmisii vastaan ja se oli siis pelkkää semmosta harjua/metsää. Ja sit illalla saatoin Emmin kotiinn ja siinä tuli sit toinen lyhyt lenkki (_:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti