torstai 20. helmikuuta 2014

Taas hiljasta...

Nyt on ollut taas sen verran kuraista ja lumetonta, ettei tohon kameraan ole tehnyt mieli tarttua. Sen takii en oo tätä blogiakaan paljon päivitelly. Tänään on ollut sentään vähän pakkasta ja luntakin on tullut, joten tänään vihdoin jaksoin pitkästä aikaa vähän kuvata :D.

Viime perjantaina olin Maukalla, mutta en nyt ihan tarkkaan muista mitä tehtiin. Maukka oli kai hiukan itsepäinen, mutta hyvin meillä silti meni. :)


Oon nyt alkanut käymään yhden mun kaverin, Ilonan, ja sen koiran, Vilman agilityryhmäläisen, Lolan, kanssa lenkillä. Ollaan oltu jo kaks kertaa lenkillä ja Vilma ja Lola tulee hyvin ulkona toimeen :) Hallissa sisällä Vilma on vähän murissu Lolalle, mutta ulkona ne tulee tosi hyvin toimeen! :) Saa nähä, jos joskus vaikka tulis pientä kuvamateriaaliaki :)



Nyt on ollut myös paljon kokeita. Esim maanantaina oli historian koe ja tiistaina matikan koe. Viime viikolla oli enkun koe ja kemian koe. Eli kyllä nekin on aikaa vieny, plus kaikki pistarit ja sanakokeet sun muut :D
No, nyt ne on ohi ja huomenna hiihtoloma ^^


Viime sunnuntaina mentiin muuten aika vaikeeta rataa treeneissä, mutta yllättävän hyvin ite muistin vaikka muistamista olikin aika paljon :D Nyt selvisi sitten myös miksi Vilma ei ole niin innostunut ja kyntää koko ajan tekonurmea, ihan ku joku myyrä. Oon nimittäin käyttänyt liian miedon hajusia herkkuja. :D Tänään käytiin ostamassa semmosia tosi vahvan hajusia herkkuja, kun varastoista ei semmosia löytynyt. Sain noi kuvatkin lähinnä niitten herkkujen avulla kun Fanniki innostu niistä :D

Nojoo, en jaksa nyt kauheesti selittää, kun pitäis lähteä vielä lenkillekin ja kello jo kohta puol kahdeksan! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti