lauantai 11. toukokuuta 2013

Match Show 11.5.2013 Ypäjällä

Oltiin tänään siis siellä Ypäjällä Mätsäreissä ja Lotta oli kuvaamassa (: Me oltiin pienten koirien aikuisluokassa, josta ekalla kierroksella saatiin punanen nauha (eli päästiin jatkoon) ((: Punasten toisella kierroksella kun pudotettiin järjestyksessä pois koiria, ni mä ja Vilma oltiin vikoja jotka pudotettiin ((: Ja sijoittujia oli poikkeuksellisesti viisi, joten oltiin vähänniinkun kuudensia (: Koiria siellä pienissä oli siis semmoset parisen kymmentä tai ehkä hiukan enemmänki (::


Vilma: "Nami, anna nami!!!"

Ilmeellä...


Ekan kierroksen jälkeen (:Täs vielä pari kuvaa Lotan kamerasta, jolla mun pikkusisko kuvas (:
Ihan pikasesti match showsta yleisesti niille, jotka ei vielä tiiä tarkkaan mitä se tarkottaa: Eli Match Show:t on suunnattu kaikille halukkaille koiran esittäjille ja iällä ei ole väliä. Koira saa olla sekarotuinen tai leikattu, eikä sillä silti ole välttämättä omaa luokkaa. Rotujen omia kehiä ei siis match show:sta löydä. Yleensä kehät luokitellaan koiran koon ja iän mukaan. Myös junior handler luokkia on usein, joissa koiran esittäjän pitää olla alle (joku tietty ikä, usein 12-13v, joskus myös 10 [vaihtelee] ). Match Show on ns. "leikkimielinen" näyttely, jossa kaikki säännöt ei ole yhtä tarkkoja kun esim virallisemmissa näyttelyissä. Siellä saa ilmoittautua paikanpäällä. Yleensä ensin kehässä on kerrallaan kaksi tai kolme koirakkoa ja ne saa joko punaisen tai sinisen nauhan. (tänään oli kaksi koirakkoa ja toinen sai punaisen ja toinen sinisen) Punaisella nauhalla pääsee "jatkoon" ja sinisellä putoaa. Kun kaikki koirakot on käyty läpi, kaikki sinisen nauhan saaneet kerääntyvät ja heistä paras valitaan sinisten "voittajaksi". Sen jälkeen punaisen nauhan saaneet ja sinisten voittaja tulevat kehään ja heistä neljä sijoittuvat. Muut pudotetaan pikkuhiljaa pois.
Ite katottiin esim tää match show koirat.com:ista. Mutta joskus etsimme myös kennelliiton sivuilta, sieltä tosin ei taida löytyä match show:ja.

Mut oonn kyl tosi tyytyväinen Vilmasta, kun on ollu näin pitkä tauko (:: Se piti ihan sairaan hyvän kontaktin, eikä sählänny ollenkaan (: Mul on kyl ihan huippusuperkoira<3 kahen viikon päästä ois seuraavat ja syys- lokakuussa ollaan varmaanki menossa corginäyttelyihin (:

No olipas pikasta...., kauhee romaani :D:D Mulla on ollu nyt koko ajan ihan väärä päivä mielessä! Torstaina oli ihan sunnuntaifiilis, perjantaina oli iltaan saakka maanantaifiilis ja illalla oli lauantaifiilis ja tänään on ollu koko ajan sunnuntaifiilis :D:D

2 kommenttia:

  1. Mikset laita ittestäs kuvii?:o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koska en jaksa esitellä mun hirveetä lärviä :D Mut onhan se tuolla kerran.

      Poista