keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Fanni 11v

Maanantaina Fanni siis täytti 11 !!! (:(: Ei siitä oo kauaa, ku se täytti 10 ! Aika kuluu nopeesti =0 No joo, emmä mitään ihmeellistä tehny niitten eteen. Ainakaan yhtä isoo kun viime vuonna :D Sillon oli "pakko" koska oli täys kymppi Fannilla (;
Njaa, maanantaina siis oli ratsastus ja menin Frökillä. Mentiin ympyröillä niitten pienentämistä ja suurentamista ja taivutuksii ja asetusta. Ja laukannostoja ja tietty ravia ja tölttiä. Mentiin sit kans yhtä puomia ravissa ja laukassa. Ympyrällä oli Frökin kanssa tosi hankala mennä ravia, koska ravi on sille tosi vaikee askellaji! Mut sain sen silti menee ihan hyvin (:

Tiistaina olin Maukalla ja meni tosi hyvin (: Oli vaan TAAS tosi kuuma : D Joo-o, menin raviympyröitä, tölttiäki ympyröil välil, pysähdyksii ja vähän asetusta (: Maukka meni nyt tosi hyvin ja se oli kivan kevytki ratsastaa :--)

Tänään päästiin koulusta poikkeuksellisesti yheltä ja kotona menin ulos kuvaamaan ja Vilman kaa vähän agilitya (: Oon muuten menny Vilman kaa nyt muutamana päivänä semmosella omatekemällä radalla agilityy (: Se menee tosi kivasti<3 Mul on siis vaan tällä hetkellä yks kahen esteen sarja, yks vähän isompi este ja neljän kepin pujottelu. Mut oon aatellu, et hankin jostain ainaki putken ja sit ois kiva saada joku rengaski jostain (:
Niija sit sen jälkeen menin Emmin ja Vilman kans taaas rannalle ja Vilma ui ihan hulluna! Se ui nyt pidemmälleki ku mitä se on koskaan uinu! :DD Mut siitä ei nyt tullu kuvia.
Viimeviikolla oli viiminen pianotunti, eli tänään sitä ei oo (:

Tosiaan täs näitä muita kuvia nyt tästä silti, yritin esim ottaa saippuakuplista kuvia, mut nää on nyt ne "onnistuneimmat":

Kurkkaa =3
Sissi tuli kattoo, ku me mentii agilityy (;

Tässä nyt sarjaeste vähän laiskasti, ku Vilma oli tos jo ihan väsyny :D
Voiei, ei yhtäkään kuvaa Fannista ;( Nojoo, seki tuli yhes vaihees hyppäämään agilitya, ku olin vieny jo kameran sisälle. Se oli hyvä ku se tuli vaa istuu siihen viereen ja ku lähin Vilman kaa juoksee ja huusin Vilmalle: "Hyppy!" ja Vilma hyppäs, ni Fanni lähti juoksemaan ja hyppäs kans namun toivossa :D Kyl se sit saiki, vaikken kauheest uskaltanu antaa sen hypätä, ku sen on jalat niin huonos kunnossa :(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti