sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Tallilla + talkoot

Viime sunnuntaina oli aksaharkat ja Vilma jakso ihan hyvin, vaikka oli ollu ne kisat edellisenä päivänä :D En muista tarkkaan mitä tehtiin... Oon muuten pikkuhiljaa parantunu tästä flunssasta ja perjantaina uskaltauduin pitkästä aikaa salillekki :p

Torstaina olin tallilla ja Maukka meni sillon tosi hyvin. En ihan hirmutarkkaan muista miten meni, mut Maukka oli kyl reipas ja mentiin paljon ympyröitä ja väistöjä.

Perjantaina olin kans tallilla ja Maukka ei ois suostunu kulkemaan ollenkaan sillä pelottavalla pitkällä sivulla. Onneks saatiin vähän apua ja sen jälkeen Maukka kulki sen tosta vaan ilman uralta pois väistämistä :D Menin aika paljon tölttiä. Kenttä oli aika kova molempina päivinä, mutta siinä kumminki pysty nyt ihan menee. Pakkasetki on vähän onneks laskenu.

Nyt tuntuu et täst tulee liian pitkään vaan mustaa valkosella, joten lisään tähän ny vähän tän päiväsiä kuvia :DLauantaina oli siis talkoot, jossa meidän agihalli vaihtui ja siirrettiin kaikki tavarat mattoineen sunmuineen uuteen halliin ja siivottiin vanha luovutettavaan kuntoon. Uusi halli on aika paljon isompi ja siellä on myös parempi valaistus, joten eiköhän jatkossa tuu kans vähän parempaa kuvamateriaalia ;)

Ite olin siellä talkoissa vaan kolme tuntia, mutta se saatiin kumminkin valmiiks lauantain aikana, eikä tarvinnu jatkaa sitten sunnuntaille :) Lämmin ja avara halli ihan toisen hallin vierestä, ite oon ihan tyytyväinen :)

Uskokaa tai älkää, Vilma seisoo tässä kuvassa!

Tänään sitten aamusta olin Maukalla. Lunta tuli eilen niin paljon, että kenttä oli nyt tosi hyvä :) Mulla oli alkuperäsesti suunnitelmissa, että meen kokeilemaan Maukkaa vähän pellolle, mutta päätin sitten aloittaa kentällä, kun se meni niin hyvin ja sitten kun oltiin ehitty jo menemään niin paljon ja Maukka oli aika väsynyt, niin päätin etten sitä turhaan sinne pellolle enää vie rämpimään. Jälkikäteen ehkä vähän harmittaa, kun näitä pellolla-ratsastus-valosan-aikaan -mahdollisuuksia tulee aika vähän :/ No, Maukka kyllä oli tänään oikeesti aika väsynyt ja menin lähinnä vaan ravia kun lunta oli niin paljon. Uralla pääsi menemään myös hiukan tölttiä. Muuten meni kyllä ihan hyvin :)Yheks menin sitten agireeneihin nyt siis uuteen halliin :) Vilma ei oo nyt ollut niin keskittynyt ja se johtuu ehkä siitä, etten oo enää antanu namia ihan joka ikisen esteen tai varsinkaan putken jälkeen. Se on etsivinään koko ajan jotain jostain ja välillä kaikki pysähtyy kun se saa vainun johonkin namiin ja kontakti katoaa täysin :/ Tänään sitten palkkasin vähän useammin, joten eiköhän se kohta taas innostu uudelleen.
Otin nää kuvat tänään agilityn jälkeen ja niistä näkyy, kuinka paljon lunta on nyt tullut, itseasiassa kuvaushetkelläki sato lunta :D

Ens sunnuntaina olis sitten Apassionata, joten eiköhän siitäkin tuu sitten postausta :) Uudet epikset on muuten kuulemma jo suunnitelmissa, joten toivotaan nyt todella, että me keksitään Vilmalle taas joku innostus :D

5 kommenttia: