maanantai 1. huhtikuuta 2013

Vierumäki!

Eii! Miks mä tuun aina kipeeks lomalla ja varsinki, kun ollaan jossain??;(( Mä en tykkää enää lomista! Lyön vaikka vetoa, et tuun taatusti sit kesälläki kipeeks........................

Eli siis oltiin pääsiäisloma Vierumäellä ja tulin taas kuumeeseen... Onneks tulin kuitenki melkeen vikana päivänä ja ennen sitä ehittiin tekee vaikka mitä!

Pitkäperjantain aamuna alettiin pakkaamaan ja lähettiin sit kohti Vierumäkeä:) Vierumäkihän on tuolla Lahdessa päin semmonen urheilupaikka, jos joku ei tienny. Mukana oli kaikki eläimet, myös Fanni (:
Pakkasin mun matkalaukkua ja tossa kaikki mitä tarttin mukaan (;

<3
 Kun päästiin perille eka lähinnä kotiuduttiin vaan meiän hienoon kämppään ja syötiin mämmiä ;)

Nam<3


Yks Vilman pahoista tavoista...
 Sit lähettiin koirien kaa kävelylle ja Fanniki jakso yllättävän hyvin, kun oli pikkusen uuudenlaisia maisemia (; Siellä oli joku issikkavaellustalli, jonka ohi käveltiin. Harmi ettei tullu ratsastusvaatteita mukaan...


Reippasti se kulki (:Huomatkaa! Kevät on tullut, kun Vilman vatsan alunen on kurassa!(;


Sit illemmalla lenkin jälkeen mentiin pelaamaan sulkapalloo ja se onki oikeest aika kivaa !:D Pitkään aikaan ei oo tullu pelattuu!

Lauantaina aamupäivästä vein siskon kanssa Vilmaa kävelylle ja sen jälkeen aika pian mentiin taas pelaamaan sulkapalloa! Meiän oli sen jälkeen tarkotus mennä uimaan, mut sit jäätiinki hyppäämään korkeutta sinne hallille!:D Korkeimmillaan hyppäsin 122 cm ja 125cm:n kohalla oli yhellä hypyllä vaan pohkeen kosketuksesta kiinni, etten olis pudottanu sitä puomia... :D
Sunnuntaille oltiin suunniteltu jo sulkista ja ite oisin halunnu kans keilaamaan.Sunnuntaina sit kuitenki aamusta mulla oli vähän huono olo ja kun lähettiin hiihtämään ni se vaan ylty... Sit alko oleen jalat jo niin makaronia, etten jaksanu enää hiihtää. Mentiin sit takasin kämpille ja mulla alko oleen tosi kylmä. Vaikkei meillä ollu tällä kertaa kuumemittaria mukana, ni mulla oli kyllä kuumetta ja varmaan aika paljonki! Sit koko loppupäivän makasin sängyllä ja kattelin tv:stä jotain randomohjelmia enkä syöny varmaan mitään... Veli tuli kans samana aamuna kuumeeseen, joten tällä kertaa en ollu ainoo.
Viimeyö oli ihan kauhee, näin painajaisia ja valvoin ihan sairaan paljon. Sit tänään aamulla oli taas varmaan paljon kuumetta! Onneks me lähettiin jo kahentoista aikaan kotiin päin ja sain särkylääkkeen ennen matkaa. Nyt se särkylääke vielä vaikuttaa eikä nyt oo kuumetta. Huomisen päivän joudun kuitenki jäämään kotiin, enkä pääse ees Maukkaa ratsastaan! Toivon, ettei tää kuume nouse enää, et pääsisin keskiviikkona sit kouluun!

Ja sitä piti vielä mainita, et huomasin lauantaina kamerassa jotain vikaa... Siinä on kuvien otto hidastunu ja kuvan laatu musta heikentyny... Me päätettiin ensviikonloppuna käydä Gigantissa näyttämässä sitä. Samalla sitä pitkää putkeeki vois käydä näyttämässä, ku siinä ei oo alusta alkaenkaan toiminu automaattinen tarkennus... Noi Vilman kolme kävelykuvaa on siis otettu perjantaina sarjakuvauksella ja lauantaina sarjakuvaus ei toiminu ollenkaan... En sit tiiä yhtään mistä seki johtuu, mut toivottavasti se on helposti korjattavissa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti