torstai 27. kesäkuuta 2013

Ideaparkis ft. Emmi (;


Emmin kans siis olin eilen lähes koko päivän ideaparkis ja ostin sielt tommoset :) NIi ja tietty syötiin spice iceäki ;) Ihan parasta<3 Pyörremyrsky <3 c;


Muuten täl viikol ei oo tapahtunu mitään kummallista. Maanantaina siis ei ollu ratsastusta, mut tiistaina olin tuttuun tapaan Maukalla : ) Meni tosi hyvin vaik sit jossain vaihees alko sataa ihan kaatamalla ja vähän kastuttiin, mut muuten meni ihan kivasti :> Mentiin aluks raviympyröit ja sit mentii vähä väistöö ja tölttiä ja ympyröitä ja tämmöstä :) Ei mitää erikoista (:

Ööö, olin Emmin kans kans tiistaina, ja muistaakseni kans maanantaina. Toi directioner kuva tuli jommalta kummalta päivältä ku vähä innostuttiin piirtää :D Piirrettiin Niall ja sit ku Emmi oli niin hidas ni piirsin siin välis koko 1D:n ja sit piirrettii viel Lou jälkeenpäin : )

Tänää en oo ollu Emmin kaa ku vaan kävelylenkillä :D Oon tehny tänään pikkusiskolle kepparin... Jo toinen jonka oon sille tehny :D Ja muuten sil on niit kuus. Nojoo, kaikkia kiinnosti!

Nyt joku aattelee et mitä Vilmalle, Fannille ja Sissille kuuluu? :D No voin vastata niitten puolesta! Hyvää kuuluu! Äsken Sissi meni kerälle Fannin kainaloon ja kun huoneessa oli sen verran pimeetä, et piti ottaa salamavalolla kuva, ni Sissi-raukka pelästy sitä salaman ääntä ja hyppäs karkuun :( En sit saanu kuvaa,...
Nojoo, nyt Fanni kuorsaa tossa yksinään. Oli vähän varmaa katkera, ku hääsin sen ainoon kaverin siitä : ( Voi niitä! Vilma taas ei välitä noista kummastakaan yhtään! Se on jossain missä lie. Ehkä eteisessä tai sängyn alla. En nää sitä nyt. Sissi sen sijaan pyörii tässä olohuoneessa miettien, et uskaltaisko mennä takasin tonne Fannin kainaloon :D Mut eipä oo uskaltanu... Nojoo, jos saan niistä kuvan ni lisään sen varmaan joskus myöhemmin :D Nyt meen syömään iltapalaa (klo 22.08, vasta (Y))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti