sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Italia 12.-19.10.2013

Oltiin nyt syyslomalla siis Italiassa (: Lähettiin viimelauantaina ja tultiin viimeyönä. Kuvia tuli semmonen 800, mut otin sieltä vaan muutaman nyt tänne blogiin :D


Eli siis viimelauantaina lento lähti klo 8 aamulla Milanoon (:


Perillä oltiin noin 11.30. ja päästiin heti ekana päivänä vuokra-autolla liikkeelle (:


Käytiin Como-järvellä ja oli tosi aurinkoinen päivä (:


Kun oltiin syöty Comossa ym ajettiin Garda-järvelle meiän asunnolle, jonka ikkunasta oli tämmönen näkymä (:


Tota voi klikata suuremmaks tota ylempää kuvaa.


Syötiin aamupalaks aina nutellaleipää ja Italialaista jogurttia :D namm<3


Sunnuntaiaamuna käytiin siinä lähistöllä vähän kävelyllä.
Ja aurinkoki alko tulee esille (:


En nyt muista oltiiks sunnuntaina vai maanantaina, mut oltiin Pradassa ja nähtiin siellä noi aasi ja poni :3 Ja sit noustiin semmosta pikkutietä autolla 1300 metrin korkeuteen ja täs pari kuvaa sieltä (:

Siellä oli lehmävarotus kylttejä ja kerran tuli tielläki vastaan lehmiä :D


Tää kuva on laskeutuessa sieltä korkeelta.


Tiistaina käytiin Veronassa ja käytiin eka tuolla Amfiteatterissa ja sit mentiin kattomaan sitä Julian parveketta ja hautaa. Haudasta tuli pimeyden takia huonoja kuvia, ni en nyt jaksanu laittaa niitä tänne.

Sit illalla olin pikkusiskon kanssa rannassa kattoos sorsii ja heittelee kiviä :DKeskiviikkona lähettiin Venetsiaan ja oli aika kiva auringonpaiste nyt (:Huokausten silta


Sit mentiin kans gondoliajelulle (:Tää kuva on meiän parvekkeelta otettu torstaiaamuna.Torstaina noustiin semmosella hissillä Monte Baldolle eli 1760 metrin korkeuteen, mistä näki lumihuippusia vuoria ja Garda-järven. Sieltä lähti myös tosi paljon riippuliitäjiä (:Tommosella siis noustiin ja tultiin alas.


Perjantaina oltiin Sirmionessa ja sillon oli ihan t-paitakeli ja aurinkoki paisto (:Lauantaina ajettiin Milanoon ja käytiin kattoos esim tota kirkkoa ja pyörittiin muutenki Milanossa (: Sit ajettiin lentokentälle ja lento lähti Italian aikaan klo 19 ja oltiin sit 11 illalla Suomen aikaa perillä ja ajettiin sit kotiin (:

Suomessa oli tietty satanu ensilumet ja tänään otin vähän ulkona kuvia Vilmasta ja Fannista (:
Näitä karvakorvia oliki jo ikävä :3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti