sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Mökki ja Lotta !


Tohon yläpuolelle linkkasin 1D:n uusimman kappaleen, joka ilmesty nyt perjantaina (: Kannattaa kuunnella! Paras kappale ikinä<3

Maanantaina oli pianotunti ja sain nyt sit uusia kappaleita kun tutkinto oli ohi :D Sain river flows in you, ja sit yhen nelikätisen, joka me esitetään Julian kanssa marraskuussa (:

En tehny viikolla paljon mitää ihmeellistä :D, kunhan nautin siitä et oltiin taas kotona<3

Perjantaina olin kumminki nyt taas Maukalla. Täl kertaa meni ihan sairaaan hyvin :D:D Maukka oli heti alkuun tosi reipas ja se oli sit koko ajan iha yhtä reipas! Se kulki tosi hyvin ja kuunteli koko ajan :) Menin ravi-käynti siirtymisiä, pysähdyksiä, peruutuksia. Menin kans vähän kulmia. Sit menin tölttiä ja Maukka kulki ihan tosi hyvin! (: Menin vähän ympyröitä ja lopuks ravia molempiin suuntiin vähä rennommin. Maukka meni sit niin hyvin, et ihan innostuin ratsastaan aika pitkään ja aika meni tosi nopeeta :D Ja sit ku päästiin talliin ni Maukka oli aika reilusti hiessäki :D Vaikka onhan sillä jo tosi pitkä karvaki et varmaan sen vuoks (:

Eilen oltiin laittamassa kesämökki talviteloille. Lähettiin siis aikasin aamulla ja tultiin illalla. Vilma oli mukana ja se pelkäs kottareita ja haravoita :D Harmillisesti alko sataakki sit ku me tehtiin kaikkii pihahommii. Siel oli tosi kylmäki, ku siel oli ollu neljä viikkoo sähköt pois ni ei ollu ollu lämmityksii..

Tänää Lotta tuli meille :D Mentiin tositosi pitkälle kävelylle. Käytiin valintatalossa ja ostettiin jätskit ja Vilmalle jotai koiranpatukkaa :D Sit mentii puistoon ja pyörittiin karusellissa xD juu meillä oli aika hauskaa... :D 

Ensviikol ois si halloweeen ja agility alkaa ;):D

Vilma mökillä (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti