lauantai 16. marraskuuta 2013

Kohta on joulu!

Nyt on ollu iha joulufiilis, ku on iha pimeetä ja tällee :D Lasken vaa viikkoja jouluun ja joulukalenterinki jo sain<3 Juup, mut mul on pari kuvaa Maukasta viime sunnuntailta, ku olin sitä hoitaa (:

jotain pohkeenväistöö väänsin :D

aww:3
Maukka oli aika hankala sunnuntaina. Se ei ois oikeen halunnu kävellä suoraan ja mä sitä vähän yritinki sit laittaa reippaammin eteenpäin, jotta se suoristuis. Mut ei se oikee muuttunu mikskään :D Menin pohkeenväistöö, ravia, tölttiä ja muutamia laukannostoja. Pikkusisko oli kattomassa ja otti nää pari kuvaaki.

Sunnuntaina oli kans agility ja meiät siirrettiin nyt vähä kokeneempien ryhmään, ku Vilma menee jo niin hyvin :D Vilma meni jo kokonaista rataa tosi hyvin!! Mut saa nähä miten huomenna pärjätään siinä kokeneemmassa ryhmässä :D

Laitan tähän nyt kuvia tältä päivältä, kun oon ottanu.Keskiviikkona Satu ja Hanna tuli meille tekemään torstaista aamunavausta. Hannahan ei siihen millään tavalla kuulunu, koska se oli mun ja Satun aamunavaus, mut se nyt kumminki tunki mukaan :D Joo, tehtiin sitä sit ainaki kolme tuntii, kunnes kysyttiin meiän äidiltä apua ja se vetäs meille jostain vaa jonkun kirjan itsetunnosta (tehtiin aamunavaus itsetunnosta) ja sit otettiin sieltä pätkiä ja Hanna kirjotti ne ylös :D Täs kaikes kesti niinku neljä tuntia... :DTorstaina meillä oli sit se aamunavaus, mut se meni jotenki mystisesti pieleen XD Me soitettiin SOML ja aluks se musiikki ei meinannu käynnistyy ja sit jouduttiin kaivaa se Satun kännykästä, ni sit se vasta toimi. Sit ku musiikki loppu, ni me ei saatu sitä mikkiä päälle ja me oltiin siellä ihan paniikissa ... (Oltiin muutenki vähä jännittyneitä jo valmiiks) Sit ku vihdoin saatiin se mikki päälle ni Satu alotti puhumisen ja puhuttiin molemmat aluks tosi hyvin. Sit ku tuli mun viiminen kohta, luin jotain jotenki väärin ja sit en saanu selvää ja tuli kauhee tauko... Sit aloin tietty nauraa ja Satuki alko :D Satun piti lukee se loppuun... Mun piti viel lopuks kuuluttaa tukareiden kokouksesta ja sit repesin taas uudestaan... Ja vielä ku piti sanoo: aamunavauksen pitivät Satu ja Kaisa ilmaisutaidosta, ni Satu repes puolessa välissä sitä ilmaisutaito sanaa ja kukaan ei varmaan saanu siitä selvää xD. Kaiken lisäks Lotta äänitti sen.... Eikä kaikki opettajat ollu ihan mielissään... Mut minkäs sille voi.
Ok, toi oli vähänku pakko jakaa nyt täälläki :D
Eilen menin hoitaa Maukkaa ja täl kertaa Maukka meni ihan sairaan hyvin! Menin ensin käynnissä keskihalkasijalla suoraan, ettei Maukka alkas kiemurtelemaan. Menin sitä sit aika kauan hyvin tuloksin ja ravissa kans. Sit vähän myöhemmin menin tölttiä, joka meni nyt ihan sikahyvin. Aina välillä otin pari laukka-askelta töltin välissä, koska aattelin et se siitä sillee ns "paranis". En mä kyl tiiä oliks siit oikeestaan mitään apuu xD Mut ainaki Maukka tölttäs tosi hyvin :D Ja samalla huomasin, et Maukka nostaa paljon helpommin töltistä laukan kun ravista. Aika kauan ehin menemään ja Maukka tuli aika hikisekski.
Sen jälkeen siivosin karsinaa aika kovalla vauhilla, koska Lotta oli tulossa meille viideltä ja kello oli neljä ku olin ratsastanu Maukan. Sit kun olin ihan just melkeen valmis, ni Lotta tuli suoraan tallille ja lähettiin siitä sit melkeen suoraan meille (:


Lotta tuli siis yöks ja tänään otettiin aamusta näitä kuvia, joita tässä nyt on Fannista, Vilmasta ja Sissistä. On ollu muuten ihan sairaan kiva ilma tänään!
Sit kahentoist aikaan menin kuvaamaan Lottaa sen vuokrahepan Emmin kans, ku oli niin kiva auringon paiste (:

Mummi tuli hakee mut Lotalta ja ollaan tänään yötä mummilassa. Vein illalla vaan Vilman lenkille ja tulin tänne.Tää ois niin ihana, jos tää ois tarkka :D


Huomenna on siis se agility, pitäs lukee TT-kokeeseen ja Katri on tulos viel meille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti