lauantai 30. marraskuuta 2013

Hengissä ollaan!


Tässä on nyt ollu ihan koulun tähden taukoa. Tänäänkin pakottauduin kaivamaan jostain aikaa tähän kirjottamiseen :D Otin viime viikonloppuna vähän kuvia, kun lunta oli taas satanu (: 1D:ltä tuli muuten maanantaina kolmas albumi ja sen voi kuunnella tosta yläpuolelta (:

Maukalla kun kävin viikko sitten perjantaina, Maukka oli aika itsepäinen, ja suostui yhteistyöhön vaan sillon kun ite halus. Onnistuin silti jotain ratsastuksen tyylistä vääntämään :D Olin tänään kans Maukalla (koska siirrettiin perjantaista lauantaihin) ja tänään oli kentän pohja niin kova ja koppura, etten uskaltanu ravata yhtään. Otin käynnissä vaan väistöjä, pysähdyksiä ja peruutuksia ja kaikkee vastaavaa :D Maukka meni kumminki ihan kivasti ja kuunteli kyl koko ajan.

Agilityssa Vilma eteni viime viikolla sairaasti! Se meinaa menee nyt putkeen pelkästä käskystä. Eka se meni vaan suoriin putkiin, mut sit sain sen menemään mutkaputkiinki hyvin ja ihan lopussa Vilma oli jo niin innoissaan, et se juoksi putkeen ilman et sanoin sille ees mitään :D Saa nähä miten huomenna sit menee.

Pistän tähän loppuun nyt muutaman kuvan viime viikonlopulta (:P.S. Mihin se marraskuu jäi? :o Huomenna on jo joulukuu *!?!?* :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti