lauantai 5. huhtikuuta 2014

Match Show 30.3.2014 Forssassa

Nyt vihdoin sain aikaseks tehä tän postauksen :D Eli oltiin viime sunnuntaina mätsäreissä ja osallistuttiin junior handleriin ja pieniin aikuisiin :) Vilmalla ei ollu ihan kauheen hyvä päivä sillon, se ei ois millään jaksanu seistä paikallaan eikä keskittyä.Tää meidän sunnuntain suurin ongelma näkyy kahessa seuraavassa kuvassa, eli Vilma ei jaksanut seistä ja se aina kyykistyi sillä lailla hassusti. Mä sitten korjailin sitä nostamalla mahan alta, mutta junior handler kehässä saatiin ohjeeksi, että kannattaa ennemmin korjata ottamalla pari askelta eteenpäin, koska Vilma asettuu kuulemma seisomaan paremmin ite, kun että mä korjaan sen.Junior handlerissa Vilmaa kehuttiin tosi paljon ja sijoituttiin ensimmäisiksi! :) Siellä oli yhteensä viisi koiraa, mutta silti oon tosi ylpee !:D Vilmalla ei todellakaan ollut hyvä päivä, se kyykisteli ja kävellessä se nuuski maata usein ja kun sain sen katsomaan taas muhun, niin sitten se innostui niin paljon, että lähti laukkaamaan eikä meinannut hidastaa ollenkaan... Silti junior handlerin tuomari tykkäsi Vilmasta tosi paljon.

Pienissä aikuisissa Vilma ei taaskaan keskittynyt kauhean hyvin, mutta tämäkin tuomari tykkäsi Vilmasta. En ite seurannut meitä vastassa ollutta koirakkoa, mutta mulle kerrottiin, että se oli tosi hyvä ja sen koira meni ihan sairaan hyvin! Silti me saatiin Vilman kanssa punanen nauha! No, olin nyt kumminki omasta puolestani ilonen. Punasten kehässä ei kuitenkaan sijoituttu, eli meille tuli siis PUN- :).


Meiltä jäi siis nyt agility välistä, kun siellä oli sen verran paljon koiria, että pienet aikuiset sitten venyivät aika pitkiksi. Mutta mätsäreitä ei nyt oo pitkään aikaan ollukkaan, joten eikai se nyt maailmaa kaada, että yhet reenit jää välistä.

Oltiin tänään hevosmessuilla Tampereella ja jos jaksan ni voin kyllä myöhemmin tehä sitten siitäkin oman postauksen :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti