maanantai 21. huhtikuuta 2014

Pääsiäisen viettoa

Moikka! Pääsiäislomaa vieteltiin nyt ihan kotosalla. :) Perjantaina olin Maukkaa hoitamassa heti aamusta. Kenttä oli nyt niin täynnä, kun sinne tuli kolme hevosta hyppimään, että lähin sitten Maukan kanssa maastoon piiitkästä aikaa ja melkein voi sanoa, että ekan kerran, kun ne aikasemmat on ollut sillälailla, että ollaan oltu ehkä kakskyt minuuttia ja lähinnä kävelty vaan. Maasto on harmillisesti lähinnä vaan tietä pitkin, mutta onneks siellä ei paljon autoja kulkenut. Otin välillä hyvissä kohdissa tölttiä ja ravia. Maukka kulki ihan kivasti ja reippaasti. Kyttäillytkään ei lukuun ottamatta, kun yhdestä läheisestä talosta kuului jotain kummallista ääntä, joka oli aika pelottavaa :D Takasin päin Maukka kulki aika reippaasti, mutta kuunteli silti pidätteitä kivasti :) Tosi kivasti siis meni!

Kolmeks meiät oli sitten kutsuttu kylään ja oltiin siellä lähes iltaan asti, illalla taisin vielä käväistä kävelyllä.
Näitä kuvia otin keskiviikkona koulun jälkeen, kun oli niin kiva ilma. Tän jälkimmäisen kuvan avulla sain vihdoin sitten vähän keväisemmän bannerinkin kehiin :D Sissi näyttää noissa kuvissa jotenki aika lihavalta :o No, se kyl aikasemminki yleensä talven aikana lihoo ja sitten kesällä alkaa taas laihtua.


Lauantaina oltiin Turussa shoppailemassa koko päivä. Sain vihdoin uudet kengät, kun vanhat on jo aika kuluneet, jotka heinäkuussa ostettiin. Ekat aidot converset sit sain ja tyytyväinen oon:3 Sain sit vielä semmosen kevättakin ja yhen kivan paidan :) Vähän enemmän kaikkee, mitä nyt lähiaikoina oon saanu. Jotenki rakastaa shoppailua, mut silti ei koskaan löydä mitään mitä raaskis ostaa :DSunnuntaina oltiin suolla kävelyllä, ku oli niin hirveen kiva ilma. Vilmakin kulki kivasti pitkospuita pitkin :3

Eilen oli kans agsareenit ja meni tosi kivasti. Vilma meni nyt hyvin ja kepitki meni ilman kaaria heti ku se jakso vähän keskittyä :) Ei yhtään moitteita ja Vilma meni oikeesti mun mielestä aika kivasti! Kohta vaihtuu taas hallista kentälle heti toukokuun alussa ja sit voi tulla vähän kans kuvia :)

Yllä olevat kuvat on otettu tänään ja tänään oltiinki aika paljon ulkona :) Käytiin Emmin kanssa lenkillä ja koska oli ihan sairaan kuuma, niin käytiin viemässä Vilma uimaan ja sinne se talviturkki lensiki sitten aika vauhdilla :D Vilma ui tosi innoissaan, vaikkei se vesi kovin lämmintä ollukkaa :D Jos ens kerralla olis vaikka kameraki mukana :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti