tiistai 8. huhtikuuta 2014

Hevosmessut 2014

Nyt näitä postauksia kasaantuu, kun en haluu enää laittaa eri asioista samaan postaukseen, jotta jotkut omasta mielestä epäkiinnostavat postaukset vois helpommin ohittaa :D Oltiin siis lauantaina hevosmessuilla Lotan kanssa ja otin siellä kans vähän kuvia. Lähinnä otin kyllä vaan siitä issikkanäytöksestä, joten tähänkään postaukseen ei nyt sitten muita kuvia tule. Toisaalta harmi, mutta ei ehitty kattomaan niitä esityksiä niin paljon, kun pikkusisko osallistu kepparikisoihin ja niitä piti olla katsomassa sekä kans etittiin Lotalle sieltä jotain ostettavaa :D Ite en sieltä mitään ostanu, koska ensinnäkään en ehtiny ja toisekseen ne oli ihan hirveen kalliita. Eikä mulla nyt ollukaan alunperin mitään mitä olisin ehdottomasti halunnut/tarvinnut. :)

Kuvat on sitten aika huonoja, varsinkin kaukaa otetut, kun se silmän paikka ei oo vieläkään korjattu kamerasta ja sitä on niin vaikea tarkentaa sillä lailla siitä ruudusta. Enkä pystyny käyttämään sarjakuvausta sen tarkennuksen takia, niin kaikki on nyt sitten otettu sillä normaalilla ohjelmalla.Kaikista ratsukoista ei oo kuvia, koska ne ei vaan yksinkertasesti ollu tarpeeks onnistuneita ne kuvat, mut nää meni kyllä niin hyvin ja upeesti! :)
Tässäkin näkee kuinka paljon onnistuneempi tää läheltä otettu kuva on kun noi kaukaa otetut. Vähän heilahtaneita kohtia sen takia, kun ei voinut käyttää sarjakuvausta, mutta muuten yllättävän tarkka!

Kun tultiin messuilta niin poikettiin nopsaan Ideaparkissa vähän syömässä jotain ja hetkeksi jäätiin ostoksillekin. Ite vaikka tykkään himona shoppailla, silti en tyylii koskaan löydä mitään tai sit aattelen et on liian kallista. Tälläkin kertaa sain vaan yhet housut Cubuksesta ja se oli siinä :D Oli se vähän parempi, ku viime kerralla en löytäny mitää ja oltiin siellä sentään koko päivä xD

Olin tänään Ilonan ja Lolan kanssa lenkillä ja otin kuvia Vilmasta ja Lolasta, joten teen varmaan huomenna tai torstaina sitten siitä taas oman postauksen :) Toivottavasti se on muittenki mielestä järkevä ratkasu, et teen omista asioista aina omat postaukset, ettei samassa postauksessa oo paljon eriaiheisia asioita :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti