lauantai 7. joulukuuta 2013

7. luukku

Viime sunnuntaina harjoteltiin A-estettä oikeen urakalla, kun Vilma ei oikeen ois suostunu sitä ylittää :D Mut tosi hyvin meni muuten ja putket menee jo ihan ku vanhalla tekijällä :) Viime sunnuntaina oli kylläki vaan suoria putkia, mut kumminki!

Luin sit sunnuntaina ja maanantaina pelkästään ranskan kokeeseen ja tiistaina, ku ranskan koe oli ohi ni luin äikän kokeeseen :D ja keskiviikkona, ku äikän koe oli ohi, ni luin ruotsin sanoja (: Ja Vilman liikutus on taas jääny aika vähäseks. Iltasin joskus myöhään vaan nopeesti joku kahenkymmenen-kolmenkymmenen minuutin lenkki arkipäivinä :D Onneks pahin alkaa olla jo takana ja enää kaks koetta ens viikolla (: Sit that's it ja joululoma<3

Eilen oli itsenäisyyspäivä (ihan ku kukaan ei tietäs) ja ei sit tietty ollu kouluu, joten olin aamusta/aamupäivästä (riippuu miten ottaa :D) tallilla hoitamassa Maukkaa. Maukan kanssa meni ihan semisti. Kentällä oli onneks nyt sen verran lunta, et pohja oli tällä kertaa ihan pehmee (: Maukka kyttäili taas nurkkaa. Se vaikutti käynnissä tosi herkältä ja kuunteli hyvin, mut sit ku ois pitäny nostaa ravi ni no way. :D Vaan sillon ku Maukka ite halus, ni se nosti kivasti ravin ja kulkiki ihan reippaasti, mut sit ku se ei halunnu ni saatto kestää aika kauan ennen ku se ravi nousi :D No, töltti sentää nousi vähän helpommin ja sitä Maukka meniki tosi kivasti (:

Okei, mä en haluu tehä mitää romaania, koska kukaan ei kumminka jaksa sitä lukee (jos tääl nyt ylipäätään lukijoita on :D) joten siirtykäämme tänään otettuihin kuviin! x)








Ei mitenkää kummallisia, koska aurinko ei paistanu, mut lunta on ainaki ihan kiitettävästi taas tullu! (:
Huomenna ois agility ja Lotta tulee meille leipoo mun kaa jotain maanantaisiin koulumyyjäisiin :D Niija nyt pitäs varmaa mennä lukemaan semmosta kirjaa, joka pitää olla maanantaiks luettu... Ja semmone vajaa sata sivuu jäljel... ;0

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti