lauantai 28. joulukuuta 2013

Mustaa joulua ja vähän yritystä peliin!

Nyt on ollut kyllä niin masentavan lumetonta, ettei kuvia ole juurikaan tullut otettua, eikä oikein huvittais kirjottaa kuvattomia postauksia! Oon nyt kumminki kuvannu vähän sisällä, joten tässä muutamia kuvia (:


En nyt jaksa selittää kaikkea mitä tässä välissä on tapahtunu, mut olin eilen Maukalla ja Maukka meni aluks ihan kivasti, mut sit se alko vähä itsepäiseks ja oli aika hidas pohkeelle. Suoraan kulkeminenkaan ei ois oikein kiinnostanu. Mut sain sen kuitenki menemään ihan sillee kivasti (: Tätä edellisellä kerralla Maukka oli muistaakseni tosi hyvä! Kenttäkin on ollu nyt tosi hyvä (jotain hyvää sentään tässä lumettomuudessa).

Viime sunnuntaina ei ollu agilitya, mutta Vilma on nyt menny tosi hyvin!:) Saa nähä miten huomenna sit!

Joululahjoja en nyt jaksa esitellä, (minkä taisin viime vuonna tehä?) mut ihan kivoja lahjoja tuli ja pikkusiskolle mun tekemä keppari näyttäis olevan aika onnistunu idea :D Ja menihän siihen pari viikkoa mummin avustuksella!

Tos vähän kuvaa siitä :D
No, en nyt jaksa selittää kauheesti mitään mut tulis sitä lunta nyt! Toivottavasti ennen mun synttäreit ainaki, ku niihinki on enää vaa 18 päivää :D Mut hyvää joulua ja parempaa uutta vuotta!;)

Tulispa taas tollasta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti