sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Epikset 8.3.14 +kuulumisia

Eilen meillä oli ne epikset ja osallistuttiin taas minimölleihin. Meillä oli nyt kaksi starttia. Äiti otti vähän kuvia, mutta aika vähän sieltä löytyi mitään sopivia :D


Ekalla startilla Vilma ei ollut ihan hereillä ja se välillä pääsi nuuskimaan maatakin. Meille tais tulla joku 20 virhepistettä kaikista pikkuvirheistä kuten esteen ohijuoksusta ja väärinpäin ylittämisestä. Aika oli kuitenkin ihan hyvä, 53,96. Nopeempiki ois tietty voinu olla, mut Vilma jäi välillä nuuskimaan joka vei sitten aikaa.

Tokalla startilla Vilma taas oli tosi skarppi. Johtu varmaan siitä, kun otin nyt jotain poronlihaa käyttöön :D Muutamia kohtia osasin nyt tehdä oikein, jotka meni ekassa startissa väärin, mutta silti tuli noita virheitä ja virhepisteitä tuli jopa 35 ja aikakin oli hitaampi, 64,38. En oo ihan varma mikä sitä niin paljon hidasti ja mistä noita virheitä tuli noin paljon, mutta onneks ekassa startissa meni paljon paremmin :)

Ekalla startilla päästiin viidensiks (yheksästä) ja toisella startilla oltiin tokavikoja :D:D:D No saatiin sitten tuomarilta vielä kannustuspalkinto, josta olin aika yllättynyt :D!



...

Tiistaina olin Ilonan ja Lolan kanssa taas lenkillä ja käveltiin jälleen melkeen kaks tuntia :D On kyllä kiva kun on joku koira, jonka kanssa Vilma tulee tollee toimeen! Fanni tuli kans tiistaina kotiin!

Olin muuten tekemässä tet-sopimuksen musiikkiopistolla ja oon siellä sitten tet-viikolla 31.3.-4.4. auttamassa varmaan muskarissa sun muualla missä apua ikinä tarvitaan :D

Perjantaina olin Maukalla ja Maukka meni kyllä ihan kivasti ja reippaasti :) Kenttäkin oli ihan paljas. Vaikka se olikin aikamoinen kuralätäkkö, siinä oli silti nyt paljon kivampi mennä kuin silloin, kun se on aivan kova. Menin aluks pysähdyksiä, ravia ja ympyröitä. Otin sit tölttiä ja parit laukannostot molempiin suuntiin. Aika meni nyt ihan sairaan nopeesti ja huomasin yhtäkkii et oltiinki menty jo tunti :D


Otin eilen epiksien jälkeen vähän kuvia ulkona kun paisto aurinko :))



Tänään päästiin harkoissa kokeilemaan virallisten kisaajien eilistä rataa ja se oliki aika paljon vaikeempi ku toi möllirata :D! Vilma jakso tosi hyvin eilisestä huolimatta. Vilmalla meni kepitkin nyt ilman kaaria aika hyvin ja se oli kokonaisuudessaan aika skarppina ja kuunteli ihan hyvin :) Joitain ohjausjuttuja piti vähän hioa, kun oli itellä aikalailla kädet hakusessa, mutta muuten olin aikalailla tyytyväinen :)


Me ei olla vielä ehitty viemään sitä kameraa korjaukseen, mutta eiköhän se jossain vaiheessa sitten saada kans aikaan.. Saahan sillä tollalaillakin kuvia, muttei todellakaan niin hyviä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti