torstai 27. maaliskuuta 2014

Kevät on täällä :)

Oon ollut yhä flunssassa, mut en onneks tullu missään vaiheessa yhtään kipeemmäks! Nyt oon jo onneks aika terve. :) (varmaan maailman hienoin postauksen alotus :'D)

Viime perjantaina olin Maukalla ja sillon oli ensimmäinen keväinen päivä takatalven jälkeen :D Kenttä oli vielä vähän ja jostain kohti lumen peitossa ja jostain kohti myös hiukan kova. (selitys 5/5 :D) Maukka meni alkuun muistaakseni tosi hyvin, mutta sitte se alko olemaan aika raskas kädelle ja työnsi paljon lapa edellä pois uralta. Ravi ja töltti ei meinannut välillä ollenkaan nousta. Menin aika kevyesti ravia ja tölttiä, kun ei siitä pohjasta oikein tarkkaan tiennyt kun edellisenä päivänä oli vielä ollut pakkasta. Menin muuten pitkästä aikaa kunnolla pohkeenväistöjä ja Maukka väistikin molempiin suuntiin tosi hyvin. Ehkä hiukan paremmin vasemmalle, muttei oikealle väistämisessäkään ollut suuria ongelmia. Otin myös paljon pysähdyksiä ja ympyröitä.

Lauantain aamuna me vietiin toi kamera sinne Giganttiin, mutta siellä ei osattu sanoa siitä mitään, kun ei ollut oikeaa henkilöä paikalla. Joudutaan nyt sitten näköjään taas odottamaan. Otin sen jälkeen ulkona hiukan kuvia, kun paisto aurinko.

Sunnuntaina treeneissä Vilma meni ihan hyvin ja mentiin aika suoraa rataa, jossa oli kuitenkin paljon semmosia esteitä mitä ei olla paljon menty. Esimerkiksi keinu, johon saatiin Vilma menemään nyt tosi hyvin, vaikka se on sitä aiemmin pelännytkin. Nyt ei kuitenkaan vielä päästetty keinua kolahtamaan alas asti, vaan otettiin vastaan kun Vilma pääsi sille. Keppejä kokeiltiin aluksi ilman kaaria, mutta siitä ei oikein tullut mitään. Sitten pistettiin alkuun hieman kaaria ja lopuksi vielä loppuunkin pari, jolloin keskelle jäi kuitenkin kaarettomia keppejä. Pitkän yrityksen jälkeen Vilma kuitenkin onneks sitten suoriutu siinä tosi hyvin! Renkaan kanssa on vielä pieniä ongelmia, mutta uskon että se hioutuu vaan rengasta hyppäämällä. Pussikin oli pitkästä aikaa, mutta sinne Vilma meni kun vanha tekijä eikä yhtään arkaillut! :)

Olin tiistaina Emmin kanssa lenkillä ja tänään Ilonan ja Lolan. Nyt on taas ollut aika paljon kokeita ja aika on ollut usein tiukilla. Onneks ens viikko on TET-viikko ja tulee vähän taukoa koulusta :D! Sen jälkeen sitten alkaa taas kamala koerumba, mutta sitä ei vielä saa murehtia! Sitä paitsi pahin koe on jo ohi, meinaa ranskan koe! :D Nojoo, otin tänäänkin ulkona koulun jälkeen vähän kuvia.

Sissikin löyty hiekkakasasta :D
Fanni on kyllä nykyään ihan uskomaton, kun se vaeltelee tuolla pelloilla. Kun sille huutaa niin se ei todellakaan kuule ja jos kuulee niin sit se vaan kattoo nopeesti päin, heilauttaa häntää ja jatkaa matkaa. Sitä on niin mahoton saada sisälle ennen kun se ite sitä haluaa. Tänään taas kertaalleen tuli poltettua pinnat kun se ei enää ollenkaan tottele. Kyllä se sitten alko kuuntelemaan, kun otti hiukan niskasta kiinni kun se oli menossa väärään suuntaan. :DSunnuntaina olis yhet mätsärit mihin haluisin mennä ja johon Ilona (ei Lolan Ilona, vaan se toinenXD) ja Hannakin on menossa ja haluisin kans mennä, mutten oikeen oo vielä ihan varma kun se sitten menis agilityn päälle, enkä tiiä haluunko jättää treenejä välistä mätsäreiden takia. Harmi kun niitten pitää olla sunnuntaina. Olis nyt vaikka lauantaina, niin olis vähän helpompi :/ No, mä mietin sitä nyt vielä.

Pitäs varmaan muuttaa tota ulkoasua vähän keväisemmäksi, kun se kevät näköjään täällä näyttäs sitten olevan! Taidan muuttaa heti kun ehin vaan tekemään uuden sopivamman bannerin :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti