lauantai 7. kesäkuuta 2014

Hevosleiri !

Viime sunnuntaina meillä alko illalla se sama hevosleiri, jolla olin viime vuonna. Tällä kertaa Annun lisäksi leirille tuli mukaan Lotta. :)

Sain hoitsuks piensuomenhevosruunan Ilon ja menin sillä aika paljon koko leirin ajan. :D Ekalla tunnilla maanantaina meillä oli koulua ja menin Ilolla, sillon se oli aika laiska, kun en saanut raippaa käyttöön. Toisella tunnilla oli kans normaali koulutunti ja menin Iso-Villellä, tutummin IV:llä. IV on iso suomenhepparuuna ja sekin kulki kyllä tosi kivasti.

Tiistaina aamulla meillä oli kans koulutunti ja menin Maikilla. Maikki on luultavasti joku risteytysheppa. Se meni kyllä tosi kivasti, vaikka onkin enemmän esteheppa. Pohkeenväistöt oli sille aika vaikeita, mutta kyllä nekin sieltä sitten löytyi! Illemmalla oli ilman satulaa tunti, jossa menin Ilolla. Siitä saatiin vähän kuvia. Nyt Ilo kulki tosi kivasti, vaikka välillä raippa piti pitää ulkokädessä, jottei Ilo menis puskaan syömään.
Keskiviikkoaamuna meillä oli leikkitunti, johon saatiin pareittain yks hevonen, mulla ja mun parilla oli Ilo. :D 

Päivällä oli hevosnäyttelyt ja minä, Lotta ja Annu esitettiin siellä Lotan hoitoheppa Kurre. Sekin on suomenhevonen. Meidän titteli oli "hauskin pari"....

Illalla oli puomitunti ja menin siellä Maikilla. Sieltäkin saatiin kuvia, mutta Maikista oli aika vähän onnistuneita. Mun omat ilmeet ei ainakaan onnistunu yhtään. D: Vähän puomitunti alkujaan itteä hirvitti, kun ei noilla issikoilla tuu ihan hirveesti mentyä puomeja. Mutta pienen väännön ja käännön jälkeen puomit toimi tosi kivasti, samoin Maikki.

Maikki

Annun hoitoheppa Santeri, oon menny sillä kerran viime vuonna.

Torstaina aamulla mentiin maastoon ja jostain syystä sain sinnekin Ilon, vaikken sitä edes toivonut. :D Meidän opettaja sanoi heti ekalla tunnilla, että me ollaan tosi hyvä pari. Jostain syystä mun hevosmakuni kallistuu aina näihin söpöihin pyöreisiin ja vanhoihin poneihin. :D
Illalla oli sitten estetunti ja yhtenä toiveena mulla oli Ilo, joten sen mä sit taas sain. :D Ilo on jo aika vanha ja sillä on niin matalat jalat, että tallin omistaja katseli kentän laidalla pois päin, kun me alettiin Ilon kanssa hyppäämään. Vielä kun mä en ole hypännyt aikasemmin, kun vaan yhellä estetunnilla viime leirillä... Ekan esteen Ilo pudotti, mutta sit se alko tajuumaan, et me hypättiin esteitä ja sehän ihan innostui :D! Meiän kuvaaja ei ehtiny paljon kuvailemaan estetuntia, joten se sai vaan ihan pari kuvaa alusta, joista nyt pistin yhen tohon alle.


Perjantaina aamutunnilla oli koulua ja menin Pepillä, isolla valkosella torinhevosella. Se oli tosi kiva ja pehmee ratsastaa, en ollu menny sillä viime vuonna, niinkun en IV:llä enkä Maikillakaan. Eli kun viime vuonna menin kaikilla paitsi noilla kolmella, niin tänä vuonna menin Ilolla ja sitten niillä kenellä en viime vuonna ollut mennyt. Eli poneja lukuunottamatta kaikki tallin hevoset on nyt testattu vuoden sisässä kahdella leirillä. :D

Iltapäivällä oli leirikisat ja menin sinne tietenkin Ilolla. Menin sillä viimekin vuonna leirikisoissa, sillon ei kyllä mennyt ihan nappiin. :D Leiriläisiä oli semmoiset kuusitoista kappaletta ja me tultiin Ilon kanssa kolmansiksi, mikä oli siis tosi hyvä ja huima nousu viime vuotisesta! :D Annu tuli Liisalla ekaks ja Lotta IV:llä viidenneks. Se kirottu keltanen ruusuke! ;D Meitä kyllä kuvattiin kisoissa, mutta eipä sieltä paljon onnistuneita tullut, joten alla nyt yks kuva, kun verryteltiin kisoihin.

Neljältä leiri päättyi perjantaina ja äiti tuli hakemaan meitä kotiin. Ite olin kotona vasta joskus yheksän aikaan, kun Lotta oli viety kotiin. (Ja Annuhan meni siis omalla kyydillä leiriltä.)


Jotenkin tän blogin kirjottamisen motivaatio on taas vaihteeks vähän laskussa. Tai ainakin noitten kuvien järjestelyn. Nytkin niitä tuli koko leiriltä semmoset päälle tuhat kappaletta, enkä todellakaan jaksanut käydä kaikkia läpi, joten katoin pikkukuvista vaan jokaselta tunnilta, (jolta tuli kuvia), pari hyvää kuvaa ja pistin tänne. En jaksanu ees avata, koska sillon siinä olis menny ikuisuus. :D No, nyt niitä on ton verran ja tärkeintä, että joku kuva edes kaikilta tunneilta. :)

Pistän myöhemmin postausta kesän alotuksesta. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti