sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

Kesäloma !

Eilen alkoi sitten vihdoin tää pitkään odotettu kesäloma :) Mun piti eilen kirjottaa vähän viimisen viikon kuulumisista, mutta enpä sitten ylppäreiltä ja kevätjuhlilta kerenny, niin aattelin nyt aamulla sit nopeesti kirjottaa. :)


aww:3
Maanantaina oli Vilman nimpparit ja sillon otin nää kuvat. Hanna tuli kans sillon meille, pelattiin vähä pingistä ja soitettiin pianoo :D

Tiistaina Fanni täytti ihmisen iässä sen 84 vuotta eli siis 12 vuotta ! :D Ei siitä kauaa oo, kun kerroin tänne miten kympit paukkuu, kun Fanni täytti kymmenen.. :D Jos Fanni olis opaskoira, se pääsis nyt virallisesti eläkkeelle. Meillä se on kuitenkin ollut aika kauan jo "eläkkeellä" huonojen jalkojen takia.

Illalla oli taas agility ja sillon oli tosi tylsä ilma, sato ja oli kylmä. Mulla tais olla talvitumputki siellä kädessä! :D Kosteella ilmalla kaikki hajut kuitenkin nousee pintaan ja Vilma kulki taas vähän väliä nenä maassa. Radan ensimmäisessä putkessa tais olla sisällä jotain, kun kaikki koirat pysähty sinne. Vilmakin jäi sinne melkeen joka kerta ja joskus se meni sinne, vaikka olis pitäny mennä jonnekin ihan muualle. Vilma kulki kyllä hyvin, kun se vaan jaksoi keskittyä, mutta välillä meno saattoi tyssätä ihan seinään, kun Vilmaa vastaan tuliki joku mielenkiintonen haju... Sen siitä saa kun hankkii lyhyt jalkasen koiran, jolla on kuono maassa jo valmiiks. :D


Kaikki aika väsyneitä poseeraamaan :'D


Perjantaina olin Maukalla ja sillon oli ihan kiva ilma. Oli aika lämmin ja tarkeni pelkällä hupparilla. Maukka meni kivasti. Aluks piti aika kauan etsiä tölttiä, kun Maukka tarjos jatkuvasti ravia. Kun töltti suunnilleen löyty, niin sit sitä taas piti saada pysymään yllä :D Kyllä Maukka nyt aika pian jo tajus, että tölttiä mä haen, mutta vähän aikaa siinä kesti. Tein paljon ympyröitä, pysähdyksiä ja peruutuksia ja lopuks otin laukannostoja. En vaan ikinä saa oikeeta laukkaa nousemaan. :( Viimisellä nostolla oikeeseen kierrokseen en kyllä ollu ihan varma kumpi laukka se oli, mutta veikkaan et se oli yhä vasen. Mutta ihan kivasti silti taas meni :)Eilen vähän vilustuin, kun oli niin tylsä ilma ja jouduin kulkemaan mekko päällä ylppäreissä. Nyt mulla on sit kauhee nuha ja vähän yskää, ja tänään alkais se leiri, johon meen Lotan ja Annun kanssa... Toivottavasti tää flunssa ei nyt ainakaan pahene. No, kohta me aletaan lähtemään ja viikon päästä tulee sitten varmaan postausta siitä leiristä. :)

Hyvää kesää kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti