tiistai 22. heinäkuuta 2014

Heinäkuun kuvamatskuu

Pistän nyt kuvia heinäkuun ajalta, mitä en oo ehtiny tänne vielä aikasemmin laittamaan. En sit tiiä missä Fanni on aina ollu, kun kameran oon käteen ottanu, mut siitä ei tällä kertaa näyttäs olevan yhtäkään kuvaa..

Oltiin heinäkuun 9. päivä Helsinki Pop Show:ssa, jos en siitä vielä kertonu. Yövyttiin meidän serkuilla sitten Hesassa ja tultiin seuraavana päivänä eli torstaina kotiin :) Sunnuntaina mulla oli konfirmaatio, mutta sinne on niin pitkä matka, että päätettiin pitää juhlat vasta viikon päästä siitä konfirmaatiosta kotona. Hyrrää kävin viimeisen kerran hoitamassa viikko sitten maanantaina, koska sen omistaja palasi keskiviikkona kotiin pitkän loman jälkeen. Vilma meni nyt parissa peräkkäisissä agilityreeneissä tosi hyvin, vaikka toisella kerralla olikin tosi kuuma. :D

Rippijuhlat meillä pidettiin viime sunnuntaina, johon melkein koko viime viikko valmisteltiin. Vilmalla alkoi sitten sunnuntaina myös juoksu ja meidän Ruotsiin/Norjaan menon suunnitelmat peruuntui (ei onneks oltu ehitty mitään varaamaan), mutta kukaan ei haluu juoksusta koiraa hoitoon, ja siitä tulisi liian hankalaa otettavaksi mukaan.

Tässä nyt pikaiset kuulumiset ja lopuks vielä niitä kuvia. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti