perjantai 25. heinäkuuta 2014

Mökkeilyy

Me lähdettiin tiistaina mökille koirien kanssa. Sissi jäi kotiin, me jätettiin sille ulos paljon ruokaa ja juotavaa. Se on ihmeellistä, miten se aina pysyy pihassa ja vaikka oltais muutama päivä poiskin, niin aina se tulee vastaan pihalle, kun tullaan kotiin. :) Me oltiin sitten torstaihin asti ja kun illalla tultiin kotiin, niin taas se sieltä vaan tepsutti autoa vastaan kotipihalla. Ruokaakin se oli syönyt kohtuullisen paljon ja ihan hyvältä se taas näytti. Yksi punkki siltä löytyi, mutta se saatiin äkkiä pois ja pian uutta punkkilääkettä niskaan vaan. :)

Mun puhelin pimahti muuten lopullisesti viime perjantaina ja jouduin olemaan kaikkien juhlakiireiden vuoksi kolme päivää ilman puhelinta... Sain uuden puhelimen vasta maanantaina ja me lähetettiin mun vanha samppa s2:seni huoltoon, jos vaikka saatais pelastettua kaikki kuvat sieltä. Siinä nimittäin oli kahden vuoden takuu ja nythän se oli sitten vuoden ja kahdeksan kuukautta vanha. Mutta sain uuden puhelimen, koska huolto saattaa kestää elokuun puoliväliin saakka. Nyt olis sitten samppa s3 ja vajaan viikon jälkeen voin kyllä sanoo, että tyytyväinen oon. :3

Nojoo sen enempää elektroniikasta. Me uitiin muuten tosi paljon ja Vilma ja Fannikin ihan nautti, kun saivat taas vapaasti oleilla ulkona ja uida aina kun lystää. Vilmallakin alkoi muuten se juoksu nyt sunnuntaina, josta saatoin jo mainita. Sen vuoksi sekin nauttii nyt mökkeilystä vieläkin enemmän, kun saa olla koko päivän ulkona eikä tarvii pitää mitään tyhmiä pöksyjä jalassa! :D Harmi, että agilitytauko tuli nyt tällaiseen "hyvään väliin" kun Vilma siis juuri alkoi kulkemaan tosi hyvin, mutta toisaalta ei siitä tauosta mitään haittaakaan pitäisi olla.

Apua, nyt tulee taas järkyttävästi tekstiä. No, tässä nyt kuvia mökiltä lähinnä uimisesta! :)Kahlasin itse välillä kameran kanssa pidemmälle veteen, jollon sain aika hyviä kuvia edestä päin, kun koirat ui. :) Fanni ei ihan hirveesti jaksanut uida, se kyllä kahlaili paljon, mutta kerran me saatiin se uimaankin. Ei me uskallettu sitä paljoa uittaa, kun se oli muutenkin jo ihan loppu tosta kuumuudesta. Vaikka toki uiminen virkistää, mutta se on myös aika rankka urheilusuoritus tollaselta vanhalta koiralta, joka ei paljon edes jaksa kävellä.

Fanni 12v <3
Ilmat on tosiaan ollut ihan järkyttävän kuumat ja ainoa mikä oikeasti saa siitä tukalasta tilasta virkistymään on melkeinpä tuo uiminen. Tai sitten se, että juo joka viides sekunti kylmää vettä. :D

Olin tänään hoitamassa Maukkaa ja en oikein tiennyt millon mun kannattaa sitä hoitamaan mennä, kun koko ajan oli 30 astetta lämmintä. Ei aamullakaan oikein voinut, kun herään aina siinä kymmenen ja puol yhentoista välillä, jollon on jo täys kuumuus ulkona. En haluu sit kans mennä ihan myöhään illalla, koska jostain syystä se tuntuu vaan vähän ahdistavalta jättää se ratsastus iltaan. Oon monta kertaa nähnyt painajaista (viimeksi itseasiassa viime yönä :D), että kun jätän ratsastuksen iltaan, niin yhtäkkiä se ilta meneekin ihan liian pitkälle ja tajuankin vasta kymmenen aikaa, että sinne tallille pitikin mennä.

Tänään sitten päätin mennä puoli kolmen aikaan, kun keskipäivä oli jo mennyt ohi, mutta en nyt tiedä auttoiko tuo paljon siihen lämpötilaan. Oli nimittäin tosi kuuma! Menin Maukan kanssa tosi rennosti ilman satulaa, kun oli niin kuuma. Mentiin vaan puolituntia, kun itsekään en vain yksinkertaisesti jaksanut. Tölttäiltiin ja ravailtiin ja otettiin sitten myös ihan muutama lyhyt laukannosto. Ratsastuksen jälkeen huuhtelin Maukan sienellä ihan läpikotaisin. Maukka meni oikeastaan yllättävän reippaasti, ainakin aina tietyn hetken, kunnes se ei jaksanut esim töltätä enää ja otettiin taas pieni käyntipätkä väliin. :)

Huomenna oon kans menossa Maukalle ja nyt ajattelin, jos yrittäisin mennä aika aikasin, kun iltapäiväksi on ainakin luvattu pahimpaa hellettä, että ehditään mennä ennen sitä. Saa nähä mitä huomenna sitten keksitään. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti