sunnuntai 10. elokuuta 2014

Viimeinen lomaviikko

Kesäloma on lentänyt kun siivillä ja nyt on viiminenkin lomaviikko sitten takana... Huomenna alkaa koulu ja mulle peruskoulun viiminen lukuvuos. Tällä viikolla ollaan ehitty tekemään aika paljon kaikenlaista, joten pistän nyt tämmösen kaikenkarvaisen postauksen kaikesta siitä mitä tehtiin. :)


Maanantaista en kyllä tosiaan paljoakaan muista, mutta tiistaina me käytiin Turussa hieman kouluostoksilla ja tapaamassa tuttuja. Mulle tais tarttua ainoastaan muutama paita, kalenteri ja yks lyijytäytekynä mukaan. :D Tärkeimmät tuli sentään ostettua.


Keskiviikkona oltiin kotona ja otin vähän kuvia koirista pihalla pitkästä aikaa.


Torstaina olin koko päivän Lotan kanssa lintsillä. Oli niin kuuma päivä, että välillä oli jopa tuskallista. Illemmalla alkoi myös ukkostaa ja tuli semmonen hetkellinen kaatosadekuuro ja kaikki laitteet sammutettiin hetkeksi. Mutta kun ukkonen alkoi kaikota, laitteet avattiin taas yksi toisensa jälkeen uudelleen.

kännykkälaatua

Perjantaina olin hoitamassa Maukkaa. Menin pitkästä aikaa kulmia huolella paljon ja loppua kohden Maukka meni syvälle kulmiin lähes itsestään. Maukka oli ihan reipas ja kivan olonen. Mentiin sellainen kokonainen tunti eikä ollut liian kuumakaan vaan oikeastaan ihan sopiva. Maukka oli kyllä tosi hikinen ratsastuksen jälkeen ja meni aika tyytyväisen olosena laitumelle, kun sen lopuksi sinne vein. :D

kännykkälaatua :D

Hieman illemmalla olin sitten Emmin kanssa kävelyllä ja käytiin uittamassa taas pitkästä aikaa Vilmaa, joka oli ihan innoissaan! :)

ja taas kännykkälaatua

Eilen lähdettiin hetken mielijohteesta Helsinkiin käymään Korkeasaareessa. Mun piti mennä katsomaan maailmanvoittajaa messukeskukseen, mutta illalla sitten päätettiin, ettei mennä, kun matka on kuitenkin pitkä. Ja aamulla sitten kuitenkin yön jälkeen päätettiin lähteä Helsinkiin... :D No, oli meillä ihan kiva päivä ja otin vähän kuviakin, joita nyt sitten tulee tännekin.

Toinen näyttää taustalla ihan kuolleelta...

Päiväuniaika kenguruilla

Samoin karhuilla :D

Näkymä Korkeasaaresta Helsingin keskustaan.Paras kuva jonka lumileopardista pystyi saamaan :D


Korkeasaaren jälkeen kävästiin sitten pikasesti vähän Helsingin keskustassa. On toi kirkko kyllä hieno, ei tarvi ulkomaille mennä, kun kotimaastakin tommosia löytää.Tänään ollaan oltu vaan kotona ja vähän siivoiltu ja sen sellaista. Koiratkin taas kampasin, kun Fannilla on toi karvanlähtö taas aika pahana. Vilmalta ei sitten irronnut yhtään karvaa! Vilmalla on toi juoksu nyt onneks alkanu loppua ja tiistaina luultavasti päästään taas agilityyn. :) Saa nähä miten kulkee pitkän tauon jälkeen.

Toisesta irtoo vähä enemmän ku toisesta.. :D taas kännykkälaatuu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti