torstai 3. tammikuuta 2013

Ratsastustunti

Eilen oli siis ride ja mentiin ilman satulaa<3 Menin Stjarnalla ja laukkailtiinkin ((: Tamma oli tosi reipas ja nosti tosi hyvin laukat (: Sit loppukäynneissä kokeiltiin istua naisten satulassa (siis ilman satulaa) ja mä putosin heti, ku Stjarna meni niin reippaasti :D:D Onneks sit kuitenki jaloilleni enkä selälleen :D:D Alkutunnista ku mentiin pohkeenväistöjä ni yks kaahotti melkein töltissä eteenpäin enkä saanu sitä eka väistää ollenkaan, mut sit ku otin muutaman pysähdyksen ni se alko kuuntelee :D Sil oli kai ollu muutama vapaapäivä... :)
Oli ihan hirveen liukasta, kun olin eilen Vilman kans lenkillä... Meinasin kaatuu vaik kuin monta kertaa:D Tiistainaki ku oltiin Tiinan kans lenkillä ni kompuroitiin ja liukasteltiin ihan koko ajan ja Vilma vaan kulki coolisti eteenpäin :D
No, nyt mulla on niitä rakettikuvia, kun lupasin (: Ne on aika huonolaatusia, kun oon niin huono ottaa raketeista kuvia ni noi on sit napsastu videopätkistä... Ja kaiken lisäks siin on jotain oksia edessä, kun me ammuttiin raketeita ni me ei saatu mennä sinne pellolle kattoon vaan jouduttiin katteleen muutaman puun takaa....:)

Salamalla otettu...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti