sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Loppiainen + Fanni kotiin :)

Perjantaina olin Emmin kans lenkillä taas<3<3 Oltiin varmaan melkein kaks tuntia :D Meil oli hauskaa ja Vilma juoksi taas vapaana! Sit tanssittiin jotain gangnam stylee siel musiikin tahtiin ::D Näytettiin varmaan ihan idiooteilta...
Illemmalla menin mun pikkusiskon ridetuntii kattomaan ja paikan päällä mua pyydettiin tunnille, kun yks oli peruuttanu. Menin sit sillä hevosella, joka olis ollu sillä joka peruutti (: Eli Bangsilla. Sanoin, et haluun mennä ilman satulaa koska mul oli ihan huonot kengät jalustimille. Sen lisäks mulla oli viel liukkaat housut ja Bangs oli ollu kuulemma känkkäränkkä tuulella ja niin se oliki...:D Se yritti välil hyppii pystyyn ja teki aina välillä semmosii kummia syöksähdyksiä. Välillä sain sen menemään kiltisti, mut jossain vaiheessa (yleensä käynnissä) se sit sai kaikkii pahuuksii päähänsä... Sit kerran kun yritin keventää ilman satulaa ni se pelästy jotain. Kai jonkun muun maiskutusta... Ni sit se lähti töltistä laukkaamaan ja oikas jotenki kummallisesti pois uralta. Jos olisin pysyny tasapainossa olisin saanu sen helposti hidastamaan (koska jostain syystä Bangs on laiska juoksemaan :D) mutku en pysyny tasapainossa liu'uin sen ulkokyljelle ja roikuin aika pitkään... Meinasin jopa kiskoutua takasin selkään, mut en sitten päästäny. Ja just kun Bangs oli hidastanu hiljaselle raville ni putosin silleen just ja just jaloilleni :D Tää tapahtuma kesti siis kokonaisen lyhyen sivun! xDD No, Bangs lähti sit juoksemaan karkuun ja sit kun saatiin se kiinni ja pääsin selkään ni sama kiukuttelu jatku... Mut muuten meni ihan hyvin ja loppukäynneissä se oli (poiketen muista käyntipätkistä) tosi kiltisti (:

Lauantaina oltiin kaupassa koko aamupäivä ja ostettiin mulle topparatsastushousut ja uuden toppatakin tallille+lenkeille ja sit sain kans yhen kirjan, kun käytiin ostamassa serkuille kirjakaupassa synttärilahja, ni ei semmosessa paikassa voi käydä ilman et saa kinuttua ittelleen kirjan :D Kun ei omassa kirjahyllyssä oo enää lukemattomia kirjoja ja joululahja kirjatkin saatu luettua... No, sit käytiin ostamassa Vilmalle uus kaulapanta, mut se sit tietenki oli liian iso kun kotona kokeiltiin... Käyn varmaan huomenna koulun jälkeen vaihtamassa kokoa pienempään... Kaupasta tultua kävin lenkillä Vilman kanssa (vanhalla kaulapannalla).
Sit illalla mentiin serkun 18-vuotis synttäreille ja katottiin siellä kans Putous eli lähettiin myöhään illalla kotiin.

Tänään aamulla katoin siskon kanssa jotain ihmeellistä leffaa xDD joka tuli teeveestä. Samaan aikaan äiti lenkitti Vilman. Yhen aikaan lähettiin toisen serkun synttäreille ja oltiinkin siellä pitkään. Samalla reissulla haettiin Fanni takaisin kotiin! <3 Sitä onki ollu jo ikävä (: Lähettiin pimeän aikaan ja nyt kun tultiin kävin vielä itte happihyppelyllä Vilman kanssa.

Huomenna alkaa siis koulu ja on ratsastustunti :) Tuli nyt kuvaton teksti, kun ei oo paljon kuvia otettu. (Varmaan jatkossaki tämmösiä, kun ei oo tällä hetkellä kauheen hyvää kameraa käytössä...)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti