perjantai 11. tammikuuta 2013

Eka kouluviikko....

Nyt on takana sit eka kouluviikko loman jälkeen. Fiilis vois olla parempi, mut on se ihan kiva nähä joitain kavereita ketä loman aikana ei nähny (:

Maanantaina oli siis ratsastus ja menin Galsilla pitkästä aikaa. Se oli täl kertaa ihan kiva ja kulki välillä tosi puhtaasti töltissä :)) Se nosti hyvin laukatki ja asetuksetki onnistu! Olin aika ylpee tästä tunnista, koska Galsi on välillä aika haastava (: Mut nyt se vaikutti tosi helpolta ja reippaalta!

Tiistaina olin hoitaan taas Maukkaa, mut se ratsastus meni vähän plörinäks. Kentän pohja tuntu mun omaan jalkaan ihan hyvälle, mutta Maukka tuntu välillä kompuroivan ja kerran se vähän liukastukin. Kentän pohja oli siis röpöläisellä jäällä ja sen päällä oli muutama sentti lunta. Otin silti muutaman ravinnoston molempiin suuntiin, mutta aika varoen piti mennä :< Muuten meni kyllä hyvin (:

(Muutama päivä ylihypäten)
Tänään kemian tunnilla sytytin melkein meiän open kakskymppisen palamaan :D Se meinaa kasto sen johonki alkoholiin ja käski mun sytyttää se liekkiin. Se sytty muttei palanu (: Jännää! (okei, kaikkii kiinnosti)
Sit mentiin tänään iltapäivällä... tai no jaa, iltaa se jo oli... vaihtamaan se Vilman uus kaulapanta oikeen kokoseks (: Vilma pääs mukaan ja saatiin sitten sopiva! En oo nyt ehtinyt mitään kuvailemaan, mutt latasin netistä hurtan sivuilta kuvan semmosesta kaulapannasta mikä Vilmalle ostettiin (:
Vilmalla on toi ylin (:
Tää kuva on siis ladattu jostain hurtan sivuilta :) Tos kaulapannassa on hyvät heijastimet ja pehmusteet ja puolikuristus, joka on Vilman kohalla tosi hyvä (: Toi on aika iso verrattuna vanhaan, mut kyllä siihen totutaan ::)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti