tiistai 1. tammikuuta 2013

Uusi vuosi 2013 :)

Sunnuntaina oltiin Espoossa Vain Elämää-konsertissa (:: Lähettiin yheltätoista aamulla ja tultiin kaheksan aikaan illalla ((: Se oli hyvä !! Me jätettiin sit Fanni Espooseen äidin kummitädille viikoks hoitoon :)
Eilen maanantaina kävelin aamulla bussiasemalle Vilman kanssa mun serkkua Sofiaa vastaan. Se ja sen perhe tuli meille uudeks vuodeks (: Suurimman osan ajasta pelattiin puhelimilla ja pelattiin just dance 4:jää ::D Mut kyl me sit käytiin illalla lenkillä (ilman Vilmaa, joka pelkäs raketeita)... Ja otettiin kuvia ilotulitteista (: Voin joskus lisäillä jos jaksan laittaa koneelle ja näin ::D Sit illemmalla Mentiin ittekin yhentoista aikaa about ampuu omii raketeit ja polttaa sädetikkuja joista myös joskus kuvia jos jaksan ::D
Eilen sit valvottiin Sofian kanssa puol kolmeen, vai pitäskö sanoo tänään (; Se ei siis joistakuista oo paljon, mut mulle se on melkein valvomisennätys :DD

Tänään Sofia ja sen perhe lähti aika aikasin (jos kello 14 lasketaan aikaseks :DD). Niitten lähettyä sovittiin Tiinan kaa,ett se tulis meille ja se sit tuli neljän aikaan (: Me ei tehty mitään ihmeellistä, vaan puhuttiin ja esittelin uutta puhelintani :D Ja sen jälkeen mentiin lenkille Vilman kanssa. Oli jo aika pimeetä ja otin Tiinan kameralla paljon kuvia, tässä sit muutama:
Tiina yrittää keksii mun kännyn koodia :D:D

<3

Ja alettiin juosta lumipallojen perässä (:

Liito!

Venyyyyy :3

Kieli<3

"Heitä se pallo jo !"

Sori laatu, mut oli pakko laittaa, kun oli niin söpö hyppy (:

Tassu palelee...vaikka on plussaa......

Ja sisällä lämpimässä (:

Syötiin Tiinan kans karjalanpiirakkaa perunasalaatilla ja lohella :)

Ja pipareita jälkiruuaks c(:
Kun tultiin sisään syötiin noita karjalanpiirakoita ja pipareita :DD Ja sit siirrettiin kuvat koneelle ja sit Tiinaa tultiin jo hakemaan. No, yritän vaik huomenna lisäillä rakettikuvia jos jaksan/ehin (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti