tiistai 20. elokuuta 2013

Tapahtumarikas koulun alotus

Ohhoh, nyt kun on niin paljon aikaa kulunu, ni hyppään muutamia päiviä sit yli, ku en jaksa selittää kaikkia :D

Alkuviikosta mut ja Lotta pyydettiin hoitamaan puokkiin semmosta welshin ponin ja eestiläisen risteytysponii Pomua (Poni, Poms) ja mentiin keskiviikkona sit kattomaan sitä:) Me molemmat ihastuttiin siihen, se oli ihana! Saatiin kokeilla ratsastaaki heti vähän ja se tuntu tosi osaavalta ja kivalta (: Poni on semmonen 7-vuotias ruuna. Sovittiin sit et me käydään Lotan kanssa hoitamassa ja ratsimassa yhessä:) Sillä saa ajaakin jos haluu ja maastakäsin se osaa paljon temppuja!

No, oon siirtäny nyt Maukan kokonaan perjantaille, koska mulla on sinä päivänä parhaimmat aikataulut verrattuna esim tiistaihin.
Nyt sitku menin perjantaina Maukalle ni ei mitään se meni tosi kivasti ja tälleen, mut sitku olin ottamassa loppuraveja ni Maukka sit kompastu ja kaatu.. En osaa selittää miten se tuli mut jotenki sillee et mun vasen jalka jäi sen alle. En sit tietenkään voinu astuun sille ollenkaan ja siihen koski ihan hirveesti! Onneks kentällä oli porukkaa ja mut vietiin suoraan kentältä päivystykseen ja siellä sitte istuin koko illan ku vähän jouduttiin jonottelemaan ja tälleen. Otettiin heti siitä jalasta röntgenkuvat, mut ei onneks löytyny sit loppujen lopuks murtumia. Sain sit kepit ja lääkäri sano, et parin päivän päästä voi alkaa jo käveleen ku kipu vaan sallii.

Lauantaina kuljin vielä koko päivän kepeillä ja Emmiki kävi meillä viihdyttääs mua :D

Sunnuntaina aloin sit varovasti kävellä, mut oli se aika hankalaa ja sattu tosi paljon :/ mut pystyin sit sen verran kävellä, et otin muutamia kuviaki pitkästä aikaa lyhyellä putkella:) Laitan nyt tähän väliin ettei tuu liian pitkää tekstipätkää putkeen...Pallo, yllätys yllätys ;)
Maanantaina mentiin suoraan koulusta Pomulle ja ratsastettiin sillä nyt ekaa kertaa "kunnolla". Taino Lotta ratsasti kunnolla, mulla alko sattuun tohon vasempaan jalkaan niin paljon ku olin ratsastanu alkukäynnit ja vähän ravia, ni sit Lotta ratsasti loppuun. Mutta hyvältä näytti ja tuntuki sen vähän aikaa kun olin ite selässä:)
Ja tuli pieni äkkilähtö ku mun piti lähtee pianotunnille, joka on nyt siis aina maanantaisin (:

Huomenna (keskiviikkona) Oon varmaanki menossa Evelle kuvaamaan ja käykääs sit sen blogis kurkkaas niit kuvii ja muutenki sitä blogii :D

Vilmaa ei oo nyt mun tarvinnu kipeellä jalallani liikuttaa, koska sekin on sairaslomalla nivelkipujen takia, jos kukaan sattuu muistamaan :/ Eli molemmat ollaan jalkavammasia (y) jee.. Onneks mun jalka on jo melkeen entisensä ja Vilmanki on paranemiseen päin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti