perjantai 26. lokakuuta 2012

Ensilumi

Taas on tullut viikko täyteen (kohta) ja viivytystä on siis tullu postaukselle... No, viime lauantaina olin siis Julian kanssa, meil oli tosi kivaa (:: Käytiin heselki yhes vaihees ja söin Julian banaanipirtelön loppuun!!! Viikon kohokohta! ei vaa, siis se oli tosi hyvää c(:
Maanantaina oli ratsastustunti<3<3 Menin Nöösillä ilman satulaaa<3<3 Koko tunnin<3<3<3 Se oli taas vaihteeks niiiiiin ihana<3 (:: Menin siis ilman satulaa koko tunnin ja se oli niin ihana ja herkkä<3 (: Kun menin pohkeenväistöä, riitti vaan, et pohkeella koski vähän turkkiin, ni se jo väisti! Ihana<3 (: Sit se innostu ravaamaan! Se tarjos ravii jopa töltissä, vaik yleensä sillä pitää ettii ravia kauan(: Nyt vaan, kun pakosti oli tosi rento, kun meni ilman satulaa, ni se ravas paljon paremmin ja puhtaammin :))
Tiistaina olin Maukkaa ratsastamassa (: Meni tosi hyvin tölttiä sillon! Juu ja hyvin meni oikeest muutenki, pohkeenväistöt ja kaikki (:
Keskiviikkona olin Maisan kaa, torstaina tuli tänne ensilumi! Joka kyl suli päivällä. Sillon oli kans teoria ja tänään eli perjantaina oli satanu aamulla paljon lunta ja oli tosi liukasta! Kaaduin koulumatkalla pyörällä, ku oli niin liukasta, mut ei käyny kuinkaan käsi vaan väänty ja reiteen tuli varmaan mustelma, mut ei sen kummempaa (: Tänään olin kans Tiinan kaa vähän aikaa (: Mut mun varmaan pitää mennä kävelylenkille ennen ku tulee pimeetä :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti