perjantai 22. maaliskuuta 2013

Pitkäst aikaa :D

Taas on menny aikaa kaikkiin kokeisiin ym ym... Ja blogi jää tietty kakkoseks kaikel tämmösel.:<
Maanantaina oli ratsastus ja menin Hofurilla, koska Stjarna sai lauantaina valkun jälkeen rokotuksen eikä sillä voinu viel ratsastaa. Mut Hofurin kaa meni hyvin ja sain sen tekemään töitä kunnolla esim töltissä(:: Se meni kyl tosi hyvin!<3

Tiistaina oli ruotsin koe ja enkun verbikoe. Ne meni ihan ok. Verbikokeesta varmaan kymppi paukahtaa(; Mut siin oli vaan viistoista verbii ja niitten kolme muotoo. Mut tuli tiistaina vähän kiire Maukan kans, kun mun piti ehtii äkkii kotiin sillon. Joten kävin vaan about 50-60 min sen ratsastamassa. Enkä ottanu esim karsinaa ollenkaan. En menny kauheen rankasti:D Otin vaan tölttiä ravia, pohkeenväistöö ja asetusta. hmm.. en muista tuliko jotain erikoista vielä:D Maukka kulki tosi hyvin, vaikka nurkkaa kyttäiliki,..

Keskiviikkona oli ranskan koe ja se meni ihan surkeesti.... pelkään et saan siit jonkun seiskal alkavan... Nojoo, oli sit kans pianotunti ja meni hyvin(: Saatiin se tutkinto sit siirrettyykki sinne toukokuulle ja saatiin lisäaikaa (y)!!

Torstaina olin melkeen koko päivän musiikkiopistolla, kun teorian jälkeen jäin kattoo yhen opettajan jotain tosi upeeta kameraa!:D

Tänään menin koulun jälkeen fysioterapiaan ja sieltä menin Emmin kanssa ostaan jotkut 1D leikekirjat ja yritettiin ettii eripaikoist julistekirjaaki mut ei ollu missää:( Sit ostettiin semmoset valkoset paidat ja tultiin meille piirtelee niihin 1D kuvii(; Voin joskus laittaa kuvaa! Nyt se paita on päällä. Edessä on kaikkien poikien "mangatyyppinen" kasvokuva ja lukee 'One Direction' semmosta niitten tiettyy fonttii matkien ja mun paidan takana lukee 'Tomlinson' ja sen alla on iso pelinumero 17 Louisin mukaan (; Voin siis joskus ottaa kuvan ja laittaa tänne(:

Huomenna ois luvassa sit kisat ja siitä tulee toivottavasti oma postaus jos kerkeen(;

Kesä tule jo<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti