lauantai 2. maaliskuuta 2013

Rukalla kuumeessa

sori en saanu mitenkään järkevästi rajattua tota mustaa juttua pois...
 Elikkä siis lähettiin viimelauantaina viideltä aamulla ajamaan Rukalle... Sit silleen myöhään illalla päästiin perille ja aikalailla siinä pian mitattiin multa 37.2 astetta kuumetta. Jouduin sit heti sohvan pohjalle. Mukana matkassa meillä oli Vilma ja Sissi. Fanni meni Espooseen hoitooon. Sunnuntaina mitattiin multa aamusta 38.8 astetta kuumetta... En tehny sillon juur mitään, koska oli niin hirvee olo. Illemmalla mitattiin 39.4 astetta kuumetta... (Kuvat on vähän terveemmältä päivältä, oisko ehkä maanantailta?)


Tän mun veli kävi yks ilta ottaa ulkona.
 Maanantai aamuna oli tasan 38 astetta kuumetta. Sit samana aamuna onnistuin pudottamaan sen kuumemittarin lattialle ja rikkomaan se... Uus saatiin tietenki vasta seuraavana aamuna...
Tiistaina olin jo terve, mutten uskaltautunu vielä ulos, kun vasta ihan myöhään illalla, eli siitä illasta pari kuvaa tosta yläpuolelta! Mulla oli kova yskä ja nuha vielä, mut kuumetta onneks ei ollu (:

Keskiviikkonakaan en ihan kauheesti vielä ollu ulkona, mut mun kaveri Anna tuli jossain vaihees meiän mökille. Sit käytiin ulkona laskeen vähän pulkkamäkee ja viemään Vilmaaa pissalle, meil oli hauskaa (:

Mä en ihan varmaks muista milt päivältä äsköset kuvat on, mut veikkaan torstaita. Sillon menin jo Annan kanssa laskettelemaann! Vitsi sitä oltiin ootettu koko vuos :D Mä lasken suksilla ja Anna kans. Ostettiin kolmen tunnin liput ja laskettiin eka varmaan tunti, kun sitten molemmat todettiin, että oltiin ihan jäässä. Pakkasta oli sillon siis varmaan 10 astetta! Melkein ainaki :D Sit käytiin kaakaolla ja munkilla ja oli muuten hyvää! Sit taas sen jälkeen jatkettiin, kunnes oli aika lähtee. Mut olisin halunnu useempanakin päivänä mennä, mut minkäs sille voi, jos on kipee...

Perjantaina käytiin hiihtämässä. Se vaan meni vähän sinne tänne se hiihtäminen, kun lähettiin vähän väärään aikaan ja pikkusiskon jaksamisen mukaan mentiin, niin 5 km vaan tuli... Olisin halunnu hiihtää enemmän, mut ei se nyt sit varmaan haittaa (: Sainpahan silti hiihtää ees jonkun verran (:


Lauantaiaamuna pakattiin ja noi ylemmät kuvat on siltä aamulta. Sit kymmenen aikaan lähettiin aamulla ja illalla myöhään oltiin perillä silleen, et mentiin suoraan nukkumaan. Ja nyt ollaan herätty sunnuntaiaamuun, enkä varmaan tänään ehi kun vaan lukee historian kokeeseen...
Oltiin Rukalla ekan kerran, mut ei me varmaan enää mennä sinne, kun siellä oli niin huonot ladut. Rinteet oli ihan hyvät, mut ladut oli huonot.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti