sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Valmennus (:

Lauantaina eli eilen oli siis valmennus :D:D Aamusta mentiin sit kaheksaks tallille ja aluks oli oisko ollu 45 min maneesissa. Siel meni kaikki ihan sairaan hyvin!:D Sit sen jälkeen sillee vähän yli kymmenen Lotta pääs kattoo/kuvaa (: Meil oli sit vähä ylimääräst aikaa, ku seuraava 45 min oli vasta puol kahen paikkeilla(:
Sit Lotta otti niit kuvii ja ku päästiin taas selkään ni mentiin paanalle ja käytiin kisaohjelma läpi (: Siel ei menny niin hyvin.... Stjarna oli hirveen jäykkä, enkä saanu siltä hyvin puhasta tölttiä. Ei auttanu vaik sain raipan... Se putos koko ajan passitahtiseks ja sit ku siitä yritin saada vähä ravitahtisemmaks, et ois tullu puhtaampaa ni sit se putos koko ajan raville... Maneesis se oli paljon parempi. Mut vasempaan kierrokseen päätin nyt mennä, ku Stjarnan oikee laukka on aika jäykkä. Ihan eka ku nostin laukan ni Stjarna teki semmosen pierupukin ja olin hetken varma, et lennän sen kaulan yli:D Mut onneks irtos vaan toinen jalustinxD No täs nyt muutama kuva nmitä Lotta otti :D:D =


Topattuna ekan valmennuksen jälkeen :D

Lotta pelas mun puhelimella...


Joo, mä oon toi läskimpi

Ja paanalla

Moi, mää laitan loimea...

Tänään lähinnä luin sitä Eikä yksikään pelastunut -kirjaa huomiselle. Kävin mä Emmin kans lenkilläki, mut se oli niin myöhään, ettei tullu nyt kuvia... Mut meil oli taas hauskaa;;))

2 kommenttia: